2777
2789
عنوان

فهمیدن خیانت

113 بازدید | 15 پست

سلام وقت همگی بخیر 🌹

بچه ها اگه شما بفهمیم که یکی به همسرش خیانت می‌کنه چی کار میکنید؟با کسی مشورت میکنید؟از خودش؟به همسرش؟و.... 

من امروز فهمیدم که یکی از افراد نزدیکم به همسرش خیانت می‌کنه و حالم خیلیییییی بد شد و .... و ترسیدمو،بدنم می‌لرزید و حتی دندونام به هم می‌خورد،چون دلم به همسر اون فرد و بچه هاشون خیلی می‌سوخت.

از طرفی هم نگران آبروی خودمون و اونها و... بودم

اصلاً افتضاح بود

من موندم چی کارکنم

به نظر من خیانت اونقدر بده که بدیش رو نمیشه با کلمات بیان کرد اصلاً هم قابله توجیه نیست به هیچ وجه.

مگه متعهد نشده.اگه واقعاً با طرفش مشکل داره از اون جدا شه تعهدش رو بذاره کنار و بعد بره دنباله کارش.

اگه هم که نه واقعاً چرا!چطوری از اعتماد و علاقه و صداقت یک فرد به همین راحتی سو استفاده میکنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودمم یک ساله که چنین چیزی رو میدونم

من و چند نفر دیگه میدونیم منم وقتی فهمیدم خیلی حالم بد شد ولی نمیدونم باید چیکار کنم فعلا بیخیالش شدم چون کاری از دستم بر نمیاد 

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

من خودمم یک ساله که چنین چیزی رو میدونممن و چند نفر دیگه میدونیم منم وقتی فهمیدم خیلی حالم بد شد ولی ...

دقیقاً 

اصلاً آدم فکرش رو هم نمی‌کرده که مثلاً اینم 

دنیا خیلی بی رحم شده

یه جورایی نامحسوس و ناشناس بهش پیغام بدید که اگه ادامه بده همسر و عالم رو باخبر میکنم

اینم فکریه

اما آخه اگه به خودش بگم و بترسه و خودش رو جمع و جور کنه اینطوری به شوهرش ظلم میشه از هیچی بی خبر همون‌طور صادق و با اعتماد ادامه میده نمیدونه که زنش😔داغون میشه

تازه امکانش هست که دوباره هم تکرار کنه