2777
2789
عنوان

ازدواج برای چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3713 بازدید | 192 پست
ازدواج برای حمایت مالی ؟نه ممنون هنوز چلاق نشدم من خودم شاغلم ولی 100سال بعد می‌رسیدم ب اینجا و حمای ...

اوکی ولی شما احتمال خیلی زیاد ۱۰۰ دیگه زنده نیستی😅

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

هم شما هم اون کاربر دوتا آدم ناپخته هستید و به نفع پسراست شماها مجرد باشید چون صلاحیت ازدواج رو هنوز ...

سنشون کمه مردارو نمیشناسن ادعا زیاد دارن 

تحت تاثیر افکار و حرفای مردسالاری شسشتشوی مغزی شدن 

باید خودشون تجربه کنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعیت خوب من موقعیت هایی داشتم که برای خیلی ها فراتر از بوده اگرم می حواستم ازدواج کنم الان تاپیک م ...

اگر ۲۴ سالت باشه یعنی از ۱۵.۱۶ سالگی خاستگار داشتی و کودک همسر و کودک مادر می‌شدی که الان بخوای بچه بفرستی مدرسه 

کسی که خاستگاری بچه می‌ره موقعیت خوبه ؟ 

الان من بهم بافتم یا خودت بهم بافتی ؟ 😂

دستت نمی‌رسه به موقعیت و ازدواج خوب پیف پیف نکن 

فقط گزینه‌ی۳ رو قبول ندارم

ببین اگر داداش پایه داشته باشی صد هیچ شوهر جماتگر و همه چیز تموم رو می زنه 

اگر پدر حامی داشته باشی 

کمتر مردی حتی در چشمت جذاب میاد 

مرد های به اصطلاح حلال یه دختر خیلی توی اینده و  انتخابش مهمه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
بعد ازدواج که صبح سرکار باشی و عصر هم بیای غذای درست کنی و به بچه ها برسی و خونه تمیز کنی جوری خسته ...

من هرگز زن خونه نمیشم و اصلا انتخابم این نیست که درد حانلیگ و زایمان بکشم و اخرش برای انتخاب اسمش باید اون نر بره و نطپظر من مهم نباشه! هیچ جوره تو کتم نمیره که برای یکی دیگ بخوام غذا درست کنم یا سلامت روحی و جسمی خودمو تو خطر بندازم برای پدر شدن بکی دیگ ! 

من از مرد فقط برای رفع نیازم استفاده میکنم دیگ بدردم نمیخورن خونه و ماشین و پول باشه خودم بیشتر از میانگین هم سنای اقا در میارم چیزی کم ندارم 

ازدواج برای حمایت مالی ؟نه ممنون هنوز چلاق نشدم من خودم شاغلم ولی 100سال بعد می‌رسیدم ب اینجا و حمای ...

فقط نقد گزینه‌ی ۲ و ۳ اتون رو قبول دارم و اون هم فقط برای بعضیا صدق میکنه، البته به جز گزینه‌ی ۳

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

ببین اگر داداش پایه داشته باشی صد هیچ شوهر جماتگر و همه چیز تموم رو می زنه اگر پدر حامی داشته باشی ک ...

منظورم اینه حس محبت عشق، پارتنر، شوهر یا هرچیزی که اسمشو میزاری با محبت خانواده و یا دوستان معمولی متفاوته

من ترجیح میدم کنار عشق زندگیم به هدف هام برسم این برام شیرین تره تا تنهایی برای من مستقل شدن به تنه ...

پس مشکل کلن دید به زندگی و اهداف 

من شما کلن دو تا دیدگاه تضاد داریم 

که هر دو در نوع خودش محترمه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

با همه ی چیزایی که گفتی من هنوزم ازدواج رو دوست دارم چون دلم میخواد خانواده ی خودمو داشته باشم، حتی با فکرشم شاد میشم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سنشون کمه مردارو نمیشناسن ادعا زیاد دارن تحت تاثیر افکار و حرفای مردسالاری شسشتشوی مغزی شدن باید خود ...

خیلی اگر مردا عوضین و ازدواج پیفه طلاق بگیر عزیزم 

خودتم بالاتر گفتی خواهر بردار شدید

چیکار به دیگران داری 

اره قطعا، من به خیلی اهدافم رسیدم و این لذتبخش برام، الانم به خیلی علایقم میرسم که قبلا بخاطر شرایط ...

پس شما به عنوان یه فرد ۳۸ ساله چه مجرد چه متأهل زندگی کردی 

اینکه ازدواج نکردی یا نمی خوای بکنی ۳۸ سال زندگی شما رو زیر سوال نمی بره 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...