2777
2789
عنوان

ازدواج برای چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3713 بازدید | 192 پست
بشخصه خانم هستم و بنا به تجربه میگم اینهایی که ازدواج رو پیف پیف می‌کنن از همه ازدواجی ترن ! می‌دونن ...

موقعیت خوب 

من موقعیت هایی داشتم که برای خیلی ها فراتر از بوده 

اگرم می حواستم ازدواج کنم الان تاپیک می زدم ماه اینده بچه امو کدوم مدرسه بفرستم بهتره!

الکی ....بهم نباف گلم 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
انسان آدم اجتماعیبه محبتو دیده شدنو حمایتنیاز دارهتا چندسالگی تنهایی با پول زندگی کنی؟!

مسئله اینه که آیا شوهر (پسرای امروزی)

تموم این گزینه هارو به درستی و کامل اجرا میکنن

و وقتی باهاشون باشی هیچ کمبودی تو این زمینه نداری!؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انسان آدم اجتماعیبه محبتو دیده شدنو حمایتنیاز دارهتا چندسالگی تنهایی با پول زندگی کنی؟!

حمایت و دیده شدن و اجتماع نیاز به همسر نداره

فقط ی سری نیاز احساسی هست که میتونه منجر ب ازدواج بشه بقیه دلایل صرفا معاملس نه عشق

.

ازدواج میکنیم برای نیاز عاطفی روحی جنسی و حمایت مالی و عاطفی و مستقل شدن که هیچ کدوم اینها تو خونه پ ...

کی گفته استقلال و استقلال مالی و... رو به صورت مجردی نمیشه کسب کرد؟؟!

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

هم شما هم اون کاربر دوتا آدم ناپخته هستید و به نفع پسراست شماها مجرد باشید چون صلاحیت ازدواج رو هنوز ...

منو بکشی هرگز خودمو تو دام ازدواج به اون صورت که زن خونه باشم نمیدازم مرد فقط برای رفع نیاز ج .. میخوام و لا غیر 

این اون موردی بود که میگی زنها نیاز ندارن! من خودم رابطه برام خیلی مهمه یعنی از اون شخص توقع زیاد دارم در این مورد. 

دیگ نمیخوام خیلی باز صحبت کنم در این مورد ریپ بزنید جوابی نمیدم واقعا چون اقا هم هست تو تاپیک خوشم نمیاد پیش مرد در این موارد حرف بزنم 

طبق چیزایی که تو نی‌نی سایت و اطراف دیدم

شوهرایی که اصلا نیازجنسی ندارن و سردن

ماهی یکبار رابطه دارن شایدم با فاصله بیشتر

خانومای متاهلی که احساس تنهایی زیادی میکنن

همچنان حامی ندارن، محبت نمیبینن و درک نمیشن

پس برای این دو مورد هم تضمینی نیست تو ازدواج

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

گزینه زیاد دارم همین الانشم ولی خب من واقعیتو گفتم .شما واقعیت روز انکار میکنی

فک کنم منظور منو متوجه نشدید در راستای حرفتون تایید کردم ازدواج کردن رو 

علت این مدل رفتار خانم هارو عرض کردم 

والا من متاهلم بعد مدتی خواهر و برادر میشید البته الان یسری کاربرای کم‌سن بچه میان ادای روانشناسا رو ...

خیلی از کسایی که ازدواج نکردن 

فکر می کنن ازدواج مثل رماناست !

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
بشخصه خانم هستم و بنا به تجربه میگم اینهایی که ازدواج رو پیف پیف می‌کنن از همه ازدواجی ترن ! می‌دونن ...

شاید مشکل از اطرافیان شماست!

وگرنه من به شخصه ازدواجو دوست ندارم و تا الآنم که ۳۶ سالمه حتی به فکر ازدواج کردن هم نیوفتادم...

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7