2777
2789
عنوان

تنها باری که تو عمرم از انسان ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 80 پست
منظورت اینه میخواست شارژر یک کاری کنه بچه بمیره

آره بخدا بعد چنسال هنوز دارم بش فکر میکنم چرا پرسید چطور باید شارژو دستکاری کرد کسیرو برق بگیره 

بعد گذشت ۱ ساعت پرسید چه مقدار برق بچه رو میکشه جواب که ندادم 

نیم ساعت بعد باز پرسید

من مطمعنم میخواست اینکارو بکنه ادم غیر عادی بود و سوالاتش غیر عادی تر مثلا کی میپرسه شارژو باید چجور ...

اگه میخواست بکشه یه میخ میداد می‌گفت بکن تو پریز نه بابا مگه می‌خواسته پشه بکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بخدا بعد چنسال هنوز دارم بش فکر میکنم چرا پرسید چطور باید شارژو دستکاری کرد کسیرو برق بگیره بعد ...

بهش میگفتی چرا...

من زمان دانشجویی آن یک نفر چند سری تو خیابون چنان منو اذیت میکرد و میتریوند که دوازده سال اضطراب اجتماعی گرفتم

و کم کم پنیک شدم

اگه میخواست بکشه یه میخ میداد می‌گفت بکن تو پریز نه بابا مگه می‌خواسته پشه بکشه

شارژر عدله قابل باور تریه چون بگفته خودش شارژر خانومش همش تو برق بوده شاید میخواست بندازه گردن خانمش

بهش میگفتی چرا...من زمان دانشجویی آن یک نفر چند سری تو خیابون چنان منو اذیت میکرد و میتریوند که دواز ...

من اقد از رفتار مضخرف و حالت چهرش انرزی منفی گرفتم  مخصوصا دکور خونش فقط میخواستم برم

اخه بچه ۳ ساله؟

فرقی نداره چند سالش باشه دیگه بهش گفتن که بترسه و اینکار و انجام نده

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...