2777
2789

سال ۹۴هنوز استخدام نشده بودم و به کار تعمیرات برق مشغول بودم اسم استان رو نمیگم‌که فرد رو نشناسه کسی 

ساعت ۳ ونیم فردی به اسم آقای ا ح. در خیابان فرهنگیان به من گفت که بیا تعمیرات برقکاری داریم رفتم و یه پسر بچه کوچیک داشتن به اسم رایان بعد گذشت چن ساعت کار و اتمام کار متوجه اخلاق مضخرف ا ح شدم و رفتار بدش با بچش بعدا یه سوالی ازم پرسید که هنوز که هنوزه شبا بش فکر میکنم اول پرسید یک شارژر چطوری برق دار میشه و بعد از ۱ ساعت گفت اگر بچه دست بزنه به شارژر میمیره.؟ من جواب ندادم ولی باز بعد نیم ساعت مرسید چه ولتاژ برقی یه بچه رو میکشه واقعا ترسیدم و هنوز بعد گذشت چنسال یادم میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواست بچشو بکشه؟

من مطمعنم میخواست اینکارو بکنه ادم غیر عادی بود و سوالاتش غیر عادی تر 

مثلا کی میپرسه شارژو باید چجوری دست کاری کرد کسیرو برق بگیرع 

بعدش بگه چه مقدار برقی بچه رو میکشه