2777
2789
عنوان

ازدواج برای چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3708 بازدید | 192 پست
ازدواج میکنیم برای نیاز عاطفی روحی جنسی و حمایت مالی و عاطفی و مستقل شدن که هیچ کدوم اینها تو خونه پ ...

تورو نمیگم کوچولوی بی جنبه دروغهای مردسالاریو میگم 

یکم بزرگ شو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرتو پرت گوش زنها رو با این حرفا پر میکنن تا زنها بترسن یوقت سر مردای پرنسس بی کلاه نمونه حتی تحقیقا ...

واقعن ازدواج به نفع زن نیست 

ازدواج بیشتر یه تابوعه 

البته برای ادمی که منفعل و وابسته است این موضوع درکش خیلی سخته 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
خیلی زنها اصلا نیاز جنسی هر روزه ندارن چرتو پرتو دروغ تو سرتون کردن زنها نیاز جنسیشون بیشتر از مرداس ...

اتفاقا بیشتر خانوما نیاز جنسی خیلی بالایی دارن خودمم همینم و اگر ازدواج کنم فقط و فقط برای نیاز جنسیه و مرد رو فقط برای رابطه میخوام بعدش نمیخوام باهاش تو یه خونه زندگی کنم 

شما نیاز نداری و سردی لازم نیست به همه نسبت بدی 

خب تو این سن هنوز کله شقی، شاید مثل من ۳۸ شدی دلت لک زد برا یه همسر خوب،اما خب خودمم میگم بهرقیمتی ...

بشخصه خانم هستم و بنا به تجربه میگم 

اینهایی که ازدواج رو پیف پیف می‌کنن از همه ازدواجی ترن ! 

می‌دونن موقعیت خوب براشون پیش نمیاد 

کل ازدواج رو تخریب می‌کنن 

تمام دخترایی که اطرافم ازدواج رو پیف پیف میکردن از بقیه زودتر شوهر کردن 

واقعن ازدواج به نفع زن نیست ازدواج بیشتر یه تابوعه البته برای ادمی که منفعل و وابسته است این موضوع د ...

اره تحقیقاتش در گوگل هست که ازدواج منافع زیادی برای مردها داره ولی مردای ایرانی موذین با دست پس میزنن با پا پیش ،سیاست دارن 

اگه کسی نیاز جنسی و عاطفی اذیتش نکنه

اراده قوی و شرایطشو داشته باشه

صددرصد ازدواج بدرد نمیخوره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ازدواج برای حمایت مالی ؟

نه ممنون هنوز چلاق نشدم 

من خودم شاغلم ولی 100سال بعد می‌رسیدم ب اینجا و حمایت مالی مرد ی چیز دیگس

ازدواج برای ارامش ؟

نه ممنون جوصله داستان های خانواده شوهر و  اره و اوره و شمسی کوره رو ندارم 

خانواده همسرم از عر لحاظ خوبن حتی باهاشون میزم مسافرت بدون شوهرم

ازدواج برای حمایت روحی ؟

نه ممنون خداروشکر هنوز سایه برادر و پدرم هست 

با پدر و مادرت میتونی س ک س کنی؟

ازدواج برای مستقل شدن ؟

نه ممنون با پول خودم ماشین و خونه می خرم و مستقل میشم 

خیلی خانواده ها اجاره نمیدن ب دختراشون

ازدواج برای اینکه مبادا مردم بهت بگن ترشیده ؟

خیلی ممنون من اگر حرف مردم برام مهم بود که در موقعیت الانم نبودم ،کف خونه پوسیده بودم 

حرف مردم ذره ای مهم نیی

ازدواج برای بالغ شدن و لذت زندگی ؟

نه ممنون با دوستام میرم مسافرت و خرید 

منم با دوستام میرم ولی با بهترین دوستم (همسرم) بیشتر خوش میگذره

اتفاقا بیشتر خانوما نیاز جنسی خیلی بالایی دارن خودمم همینم و اگر ازدواج کنم فقط و فقط برای نیاز جنسی ...

هم شما هم اون کاربر دوتا آدم ناپخته هستید و به نفع پسراست شماها مجرد باشید چون صلاحیت ازدواج رو هنوز ندارید 

ببخشیدا اما حقیقته ❤️

بشخصه خانم هستم و بنا به تجربه میگم اینهایی که ازدواج رو پیف پیف می‌کنن از همه ازدواجی ترن ! می‌دونن ...

گزینه زیاد دارم همین الانشم ولی خب من واقعیتو گفتم .شما واقعیت روز انکار میکنی

چرتو پرت گوش زنها رو با این حرفا پر میکنن تا زنها بترسن یوقت سر مردای پرنسس بی کلاه نمونه حتی تحقیقا ...

دقیقا تو یه مقاله بود که مجردای خانوم نسبت به مجرد های اقا خوشحالی و سلامت روان بیشتری دارن  به عبارتی  ازدواج برای مردا خیلی خوبه ولی برای زنها نه 

بشخصه خانم هستم و بنا به تجربه میگم اینهایی که ازدواج رو پیف پیف می‌کنن از همه ازدواجی ترن ! می‌دونن ...

والا من متاهلم بعد مدتی خواهر و برادر میشید البته الان یسری کاربرای کم‌سن بچه میان ادای روانشناسا رو در میارن