2777
2789
عنوان

ازدواج برای چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3708 بازدید | 192 پست
خب تو این سن هنوز کله شقی، شاید مثل من ۳۸ شدی دلت لک زد برا یه همسر خوب،اما خب خودمم میگم بهرقیمتی ...

خب پس بهتره جای جست و جو برای ادم خوب 

برای اهداف خودم وقت بزارم 

بله برای اقایون صدق می کنه چون هرچی ین هم بالاتر میره میلیون به خوانواده و این حرفا بالاتر میره ولی برای یه زن 

ازدواج کاملن فرسایشه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
بشخصه خانم هستم و بنا به تجربه میگم اینهایی که ازدواج رو پیف پیف می‌کنن از همه ازدواجی ترن ! می‌دونن ...

والا من متاهلم بعد مدتی خواهر و برادر میشید البته الان یسری کاربرای کم‌سن بچه میان ادای روانشناسا رو در میارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج برای حمایت مالی ؟نه ممنون هنوز چلاق نشدم من خودم شاغلم ولی 100سال بعد می‌رسیدم ب اینجا و حمای ...

خب کلا گفتی نیاز مالی داری خانوادت نمیزاشتن جایی بری و مستقل هم نیستی 

حالا یکی که دوبرابر شوهرت در امد داره چ نیازی داره ب اینا

.

دقیقا تو یه مقاله بود که مجردای خانوم نسبت به مجرد های اقا خوشحالی و سلامت روان بیشتری دارن به عبار ...

افرین تحقیقات زیادی شده 

مردا سود زیادی از ازدواج و در کنار زنی بودن میبرن 

فقط گزینه‌ی۳ رو قبول ندارم

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

ازدواج برای چیزه 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

اتفاقا بیشتر خانوما نیاز جنسی خیلی بالایی دارن خودمم همینم و اگر ازدواج کنم فقط و فقط برای نیاز جنسی ...

بعد ازدواج که صبح سرکار باشی و عصر هم بیای غذای درست کنی و به بچه ها برسی و خونه تمیز کنی 

جوری خسته میشی 

که اصلا یادت نمی مونه همچین آپشنی هم داشتی ! 

اگر به این میگی نعمت به زندگی مستقلی که خودت ساختی چی میگی این برای همون ازدواج کرده هاشم همیشه ارزو ...

من ترجیح میدم کنار عشق زندگیم  به هدف هام برسم این برام شیرین تره تا تنهایی 

برای من مستقل شدن به تنهایی هرگز حسرت و آرزو نبوده و نیست 

خب پس بهتره جای جست و جو برای ادم خوب برای اهداف خودم وقت بزارم بله برای اقایون صدق می کنه چون هرچی ...

اره قطعا، من به خیلی اهدافم رسیدم و این لذتبخش برام، الانم به خیلی علایقم میرسم که قبلا بخاطر شرایط و خانواده نمیتونستم بهش بپردازم 

الان اونایی که دنبال شوهر میگردن بهشون بر میخوره

اونایی هم که شوهری نیستن تایید میکنن

دقیقا همون جمله آخرت که گفتی ازدواج یه انتخابه

هرکسی طبق افکار و منطق خودش انتخاب میکنه

هرکی خواست میتونه هرموقع شوهر کنه

هرکی نخواست میتونه هرموقع طلاق بگیره

به هیچکدومم مدال نمیدن

جای بحث نداره اصلا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خب کلا گفتی نیاز مالی داری خانوادت نمیزاشتن جایی بری و مستقل هم نیستی حالا یکی که دوبرابر شوهرت در ا ...

انسان آدم اجتماعی

به محبت

و دیده شدن

و حمایت

نیاز داره

تا چندسالگی تنهایی با پول زندگی کنی؟!

والا من متاهلم بعد مدتی خواهر و برادر میشید البته الان یسری کاربرای کم‌سن بچه میان ادای روانشناسا رو ...

شما با همسرت خواهر برادر شدید یعنی همه قراره خواهر برادر بشن ؟ 

شما سواد عاطفی نداشتید قرار نیست بقیه بی باسواد باشن ؟ 

خب بلد نبودید آدم زندگی همدیگه نبودین برای شما صدق می‌کنه نه همه