2777
2789
عنوان

ازدواج برای چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3710 بازدید | 192 پست
خوارم تو ایران اجازه نمیدن ب خیلی دخترا درس بخونن

کاش حداقل ما بدبخت ها را مثل گربه ها عقیم میکردند

شاید هم نگهمون داشتند کارخونه پنیر ورب گوجه ومواد شوینده شون نخوابه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال رشدی من پیشنهاد بهتری دارم با کسی که سزش به تنش می ارزه صحبت و تبادل نظر کن کتاب بخون و ...چار ...

شنیدن کی بود مانند دیدن؟؟

رشدی که ازدواج به آدم میده رو نمیشه با مطالعه پیدا کرد

چارچوب اتفاقا واسه همون خیانتکاراست،چون اگه همینم نبود دنیا رو آباد میکرد

وای این۹۰درصد رو از کجا آوردی؟

خیانتکار زیاد نیست ولی حرف ازش زیاده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

مادر شدن اونم تو ایران بیشتر خود خواهیه اونایی که مجردن یعنی به هیچ چیزی تلق ندارن ؟مسخره است

حالا بزار من جوابت رو از دیدگاه خودم بدم.

فرض کن تمام فرضیات تو درست باشه و ما نیاری به تعهد برای بودن با مردی نداشته باشیم این معنی ازدواج نکردن میتونه باشه دیگه.و فرض بر این میگیریم که شما نیاز های جنسیتان رو از طریق پارتنر برطرف‌ میکنید....

بخاطر پروسه ای ک در آی وی اف بخاطر دارم ؛ دکترم میگفت وقتی شخصی رابطه جنسی برقرار میکنه با یه مرد؛ سیستم ایمنی بدن در رحم اون اسپرم رو به عنوان یک عامل خارجی غریبه تلقی می‌کنند و بهش حمله میکنن...چند بار که تکرار شد؛ میپذیرنش  و وقتی اسپرم وارد بدن میشه تمام ویژگی های دی ان ای و ژنتیکی اسپرم‌ درون بدن زن چاپ و ذخیره میشه

کم کم بدن زن با دی ان ای پارتنرش تطبیق پیدا میکنه و میشه گفت تمام سلول به سلول بدن زن به اسم مرد میشه.....

و چهار ماه و خورده ای از آخرین رابطه جنسی ؛زمان میبره تا بدن زن پارتنرش رو به فراموشی بسپاره....

چقدر زیباست نه؟؟؟ بنظرم نهایت یک یا دوبار این تنظیمات زیبای بدنمون باید تغییر کنه.....یعنی نهایت دو یا سه بار ازدواج مجدد داشته باشیم....

بنظرت برای کسی که در قید و بند ازدواج نیست و ممکنه در طول زندگیش  ده پارتنر داشته باشه؛ بدنش حیف نیست ......؟

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

شنیدن کی بود مانند دیدن؟؟رشدی که ازدواج به آدم میده رو نمیشه با مطالعه پیدا کردچارچوب اتفاقا واسه هم ...

طبق تئوری شما الان باید متأهل ها شامل رشد و مجرد ها بی تجربه و خام باشم درسته ؟

با واقعیت جامعه جور در میاد ؟ 

کاشکی جوابمو یکم با تعصب کمتر نی خوندی 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
از نظر من این موضوع خیلی چندشه میلی هم ندارم بعدشم مگه با پارتنر رابطه جنسی دارن !

خب اگه اینطوره شما فقط شعار میدی منو ببخش البته.....

چون داری هر ماه دردی رو تحمل میکن گه دقیقا مربوط به رابطه جنسی و لذت جنسیه 

بنظرم فقط شعار میدی....در غیر این صورت اگر راسته حرفات؛ دستگاه لذت جنسیت رو با عمل دربیار ....شامل بالاتنه و پایین تنه 

میتونی؟

یا دیرگاهی داری ک میگه لذت جنسی رو حتما نباید با کسی شریک شد ؟؟ میشه تنهایی لذت برد؟

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

طبق تئوری شما الان باید متأهل ها شامل رشد و مجرد ها بی تجربه و خام باشم درسته ؟با واقعیت جامعه جور د ...

نه قطعا اینطور نیست کسی که مجرده هم میتونه رشد پیدا کنه ولی نگاه به ازدواج یه نگاه تک بعدی نیست،ابعاد مختلفی داره و تو زمینه های مختلف تاثیرگذاره

ازدواج فواید فردی و اجتماعی زیادی داره که تو مجردی نمیشه پیداش کرد و از طرفی این یه نیاز فطری در درون آدم هست و نمیشه نادیده اش گرفت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

حالا بزار من جوابت رو از دیدگاه خودم بدم.فرض کن تمام فرضیات تو درست باشه و ما نیاری به تعهد برای بود ...

من درباره برطرف کردن نباز جنسی با پارتنر به هیچ عنوان صحبت نکردم عزیزم 

مطلقا مخالف این موضوع 

بعدشم گفتم این موضوع و این میل در من خیلی کمه و حتی از نظرم خیلی چندشه 

و اما در جواب اخرین پاراگراف زیبایی زن مگه در بدنشه 

زیبایی زن در خوشحالی و موفقیت شه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
نه قطعا اینطور نیست کسی که مجرده هم میتونه رشد پیدا کنه ولی نگاه به ازدواج یه نگاه تک بعدی نیست،ابعا ...

این که شد کتاب دینی گلم 

ملموس با من حرف بزن 

نیاز فطری من به ارامشه 

که ازدواج های امروزی درصدش نزدیک صفره  

ادمی که مجرده قرار نیست کف خونه بپوسه می تونه خیلی بهتر و فراغ باز از از همه اون ابعادی که شما گفتی رشد بهتری داشته باشه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
فقط کسایی که ازدواج رو تایید می کنن به بلوغ رسیدن ؟شما که بلوغ عقلی دازید بگید چرا ازدواج ؟

نه صرفا، خیلیام حالیشون نیست چرا ازدواج میکنن

آدم از یه جایی دوس داره یکی کنارش باشه جنس دوس داشتنش فرق کنه نه مثل دوس داشتن پدر یا مادر

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

نه صرفا، خیلیام حالیشون نیست چرا ازدواج میکننآدم از یه جایی دوس داره یکی کنارش باشه جنس دوس داشتنش ف ...

خب می تونی پاتنر داشته باشی 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
این که شد کتاب دینی گلم ملموس با من حرف بزن نیاز فطری من به ارامشه که ازدواج های امروزی درصدش نزدیک ...

کی گفته زندگی امروزی آرامش درونش صفره؟

به دست آوردن آرامش نیاز به تلاش و از خود گذشتگی داره

گرچه خود ازدواج به تنهایی هم تا حدودی آرامش میاره اما اگه بایدهای ازدواج رعایت بشه آرامش هم بیشتر میشه

انسان یه موجود اجتماعیه و نمیتونه تنها زندگی کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40