2777
2789
عنوان

بیاین بنظرتون حق بامنه یاشوهرم

211 بازدید | 21 پست

شوهرم میگه تو بآید قناعت کنی و حقوقمون کمه فلان. از علایق کوتاه بیای. ولی..... بادوتابچه من هر چندبار درهفته بعضی وقتا سه چهاربار رابطه خواستم ن نگی. منم گفتم اگه من بآید سختی بکشم و قناعت کنم خب توهم بایدیکم سختی بکشی من بچه کوچک دارم. و تحمل کنی همش رابطه نخای. میگه تو کاری نمیخاد بکنی فقط میخاد دراز بکشی چی بگم بهش نفهم رو؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان ربط قناعت با ولخرجی چی بود؟ الان همه باید قناعت کنن پس دیگه زناشویی رو تعطیل کنن؟

اینکه انقدپرتوقعه من باید همه چی کوتاه بیام ولی اون از هیچ چیزش کوتاه نمیاد

ببخشید میدونم سوال بیجاییه ولی نزدیک زایمانم و خیلی کلافم. همش میترسم بعدش رابطمون سرد بشه. شما طبیعی بودید یا سزارین؟ علت اینکه دوست ندارید بیشتر جسمیه یا ذهنی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ببخشید میدونم سوال بیجاییه ولی نزدیک زایمانم و خیلی کلافم. همش میترسم بعدش رابطمون سرد بشه. شما طبیع ...

من سزارین بودم من یکم وسواسی ام توغسل کردن واینا. براهمون حوصله ندارم وگرن اگه لازم نبود غسل کنم هفته ای 7 بارم مشکل نداستم