میشه فقط جنسیت رو بگه بهم چیزای دیگه رو چک نکنن؟ هزینش کمتر بشه
هفته چندم دقیق دقیق مشخص میشه؟
الان ۶هفته و ۴ روزمه
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای من با چک کردم همهی چیزایی که میتونستند ۷ تومن شد
خیلی زیاده وای .اگر بگم فقط جنسیت رو میخام ممکنه ارزون تر بشه؟
و اینکه چن روزه اماده شد چند هفته بودی؟
جنسیت رو درست تشخیص دادن؟
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره