2777
2789

مادرشوهرم از من متنفره

چون منو شوهرم خوشبختیم

همو دوست داریم

اگر ببینه شوهرم تو جمع بمن محبت میکنه مثلا یه چایی بیاره میسوزه از حسودی

هر سری بی دلیل بمن توهین میکنه تا حرصشو خالی کنه

درصورتیکه شوهرم عاشق مادرشه همه جوره محبت میکنه کف پای مادرشو میبوسه میره خونش عین دختر کار میکنه دکتر ببر کمک خرجی بده هر روز تلفن بزن واقعا دیگه نمیدونم مشکلش چیه

اخه مگه میشه یه مادر از خوشبختی بچش حرص بخوره

منم بیشتر از چیزی که حقش بوده احترام گذاشتم

خیلی بد ذات و متکبره میگه فقط باید بمن توجه و محبت بشه خیلی عجیبه برام

متاسفانه این واقعیت تلخ ۹۹ درصد مادر شوهرای ایرانیه

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره مادر شوهرم انگار خوشبختی ما رو با دختراش مقایسه میکنه انگار من باعث شدم دختراش خوشبخت نشن یا سهم خوشبختی اونا رو من برداشتم 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

نمیدونم این مادر شوهر خواهر شوهرا چه مرگشونه

بابا بکشید بیرون از زندگی پسرتوننننن😐 چرا انقد عروس بیچاره رو اذیت میکنین...

رفت و آمدتونو به حداقل برسونید

ماهی یکی دوبار 

اون مادر از خوشی بچش حسادت نمیکنه😕

اشتباه متوجه شدید 

چندبار تایپک مخصوص مادرشوهر رو که دو سه تا هانم اینجا زدن رو دیدم و کاملا باهاشون موافقم موضوعش این  مشکل خیلی از کدورت های بین عروس و مادرشوهر در بلد نبودنه شوهره

مرد باید بدونه ذاتا زن ها میتونن حسادت های زیادی کنن باید دور ازشم شما به مادرش محبت کنه دور از چشم مادرش به شما

مشکل شوهر شما همینه. الانم با قطع کردنش چیزی حل نمیشه باید با برنامه و خیلی اروم و نامحسوس این محبت جلوی چشم ، به صورت پله ای کم بشه و بعد محبت به شما و مادرش جلوی چشم هم نباشه.

اون مادر هم بچه بزرگ کرده وقتی اون محبت هارو میبینه حس زنانه اش گل میکنه و ممکنه حسادت کنه حالا یکی موفق شده این حس رو که در فطرت آدما هست از بین ببره توی خودش یا خاموشش کنه. یکی هم نتونسته

پس مادرشوهرتون رو متهم نکنید مشکل در رفتار شوهرتونه از نظر روانشناسی 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
متاسفانه این واقعیت تلخ ۹۹ درصد مادر شوهرای ایرانیه

متاسفانه شما جز آدمایی هستید که بک عیب رو بیش از حد واقعی خودش بزرگ میکنید و نمیدونید به نوبه خودتون دارید کمک میکنید یک ضد فرهنگ در کشور رواج پیدا کنه توی همین سایت خیلیا رو دیدم با مادرشوهرشون خوبن به نظرم همین حرفا و شوخی ها و جوک ها و توی سریال ها یک سری تابو ها رو مورد هجمه قرار دادن اون خوبی پ صفایی که میشه عروس و مادرشوهر داشته باشن ، دختر از مجردی توی ذهنش نداره و زمانی که متاهل میشه با این دیدگاه میره خونه بخت و این یک افتضاح فرهنگیه

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
اون مادر از خوشی بچش حسادت نمیکنه😕 اشتباه متوجه شدید چندبار تایپک مخصوص مادرشوهر رو که دو سه تا هان ...

نمی پذیرم عزیزم

من خودم مادرم نمیتونم باور کنم یروز از زنی که عاشق پسرمه و زندگیشو گرما میبخشه مادر نوه هامه متنفر باشم چون فقط باید بمن محبت بشه

متاسفانه شما جز آدمایی هستید که بک عیب رو بیش از حد واقعی خودش بزرگ میکنید و نمیدونید به نوبه خودتون ...

منم با مادرشوهرم خیلی خوبم عزیزم ولی کمتر کسی رو دیدم مثل من باشه 🤗🤗🤗 

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

نمی پذیرم عزیزممن خودم مادرم نمیتونم باور کنم یروز از زنی که عاشق پسرمه و زندگیشو گرما میبخشه مادر ن ...

تو اینجور هستی همه اینجوری نیستن خیلیا فقط بفکر خودشونن و منفعت خودشون 

نمی پذیرم عزیزممن خودم مادرم نمیتونم باور کنم یروز از زنی که عاشق پسرمه و زندگیشو گرما میبخشه مادر ن ...

ولی اینکه بپذیرید جهان به دیدگاه من و شما پیش نمیره و انسان های در دیدگاه های متفاوت از هم زندگی میکنن خودش حل کننده یکسری از مشکلاته. همه مثل شما فکر نمیکنن میلیون ها آدم هستن برخلاف شما فکر میکنن پس جنایت کارن؟,  همسرتون باید در محبت کردن درست مدیریت کنه که حسادت زنانه بین مادر و همسر اتفاق نیوفته 

این تایپکش رو اگه میتونستم پیدا کنم لینکشورمیفرستادم حتما حتی خیلی ها هم اومدن تایید کردن که مشکل از بلد نبودن پسره