2777
2789
عنوان

بنطرتون چیزی که به خدا گقتم خوبه

93 بازدید | 14 پست

به معامله ای دیشب با خدا کردم

جریان از این قراره که من دانشجوی ترم ۷ژنتیک هستم 

از ۱۲سالگی رویای مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور داشتم 

درسمو میخونم به اصافه ی زبان ، چون فقط اینا از دستم بر میاد ، بخش مالیش از عهده من خارجه

میخوام خدا بخواد برای مقطع مستر بورسیه استانی ایتالیا اقدام کنم که هزینه زیادی نداره ، و حدودا ۸هزار یورو سالیانه بورسیه میدن 

حالا مشکل اصلی پوله ، که حدودا یه تومنی نیاز دارم 

۷هزار تا برای تمکن،  و حدودا ۳الی ۴عزار تا برای هزینه های قبلش و هزینه چند ماه اول زندگی تا بورسیه رو بدن 

حالا این یه تومن امکان داره بدای مادرم جور بشه ، خونه پدری مادرم رو گذاشتن برای فروش ، که اگه بفروشن به مادر من یه تومنی میرسه، بهم گفت ، بهت کمک میکنم اگه بدن اونو 

ینی الان رفتن یا نرفتن من بستگی به این پول داره.  اگه جور نشه کلا منتفیه 

خیلیی ذهنم درگیره به شدتتتت، اصلنم نمیخوای این خواستمو به زور از خدا بخوام ، چون میدونم صلاحمو خودش بهتر میدونه 

بخاطر همین با خدا دیشب یه معامله ای کردم 

بهش گفتم اگه پولی که نیاز دارم تاسال بعد همین موقع جور شد که شد ، رفتنم اوکی میشه و میرم ، اگه نشد لطفا یه کار با حقوق زیادم نشد عب نداره در حد ۹، ۱۰تومنی همینجا به اصافه ی یه ازدواج خوب برام مقدر کن 

نطر شما چیه 

شما تاحالا با خدا معامله کردین 

بعدش به سودتون شد یا نه ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حالا همین حدود که البته اونم پارتی میخواد یا شانس

ژنتیک پزشکی منظورته؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نه عزیزن اون برا مقطع ارشد من کارشناسیم

همین تعجبم برای همین بود، انشالله موفق باشی هرجا ک باشی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!