2777
2789

من افسردگی دارم و اضطراب و همچنین وسواس شدید..هرسه تاش ازاردهندست امسال سال کنکورمه میترسم بیشتر از این به درسم لطمه بزنه.توروخدا هزینش خیلی زیاد میشه؟بعد روانشناس ارجاع بده پیش روانپزشک چی؟قرصاش خیلی هزینشون بالاست؟توروخدا کسی میدونه بگه

سلام

به علاوه اختلال مزاج هم دارید حتما دکتر طب ایرانی برید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نهههه گلم اونقدرا زیاد نیست مشکین حل شدنیه اصلا نترس اگه بتونی کلا بری روانپزشک بهتره مستقیم هزینه مشاوره که زیاد میشه یه شماره تماسی هم هست که مشاوره مفتی میده کلا برات پیداش میکنم میفرستم کم رو نباش راحت حرف بزن باهاش یه موقه ک تنهایی تو خونه همه ادما زنگ میزنم حتی خودم 

بعد اونم میری روانپزشک مشکلاتت میگی راحت درمان میشی اینا مدت زیادی نیست ک داری شون شبه افسردگی آن هیچم خجالت نکش جسم بیمار میشه روحم همون طور ..

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

خودت پول تو جیبی داری ویزیت دکتر بدی؟ الان ۴۰۰ تومن هست، دارو هم اگه برات ویتامین ننویسه ۲۰۰ میشه ای ...

۴۰۰ رو که دارم ولی مگه نمیگن بازم بیا؟

داروهم فکر نکنما..اخه یه دارو نمیدن که..ولی بیمه داریم تاثیر داره؟

۴۰۰ رو که دارم ولی مگه نمیگن بازم بیا؟داروهم فکر نکنما..اخه یه دارو نمیدن که..ولی بیمه داریم تاثیر د ...

چرا اوایلش باید ماهی ی بار ویزیت شی

به شوهر من ۳ تا قرص میده دکتر ایرانی میخرم ۳۰۰ میشه که بیمه میده

ولی خب گاها ویتامین بدن کمه ک روانپزشک یه سری ویتامین میده اونا گرونن و بدون بیمه

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

مشاورا پول خون پدر شون میگیرن بعدم چار تا کلاککم حرف ک تو گوگلم هست بهت میزنن هیچ بدرد نمیخوره برا یه کسی خوبه ک پول داشته باشه ووووووووو یه دکتر باسواد پیدا کنه نه اینا که الان شدن پره شهرا از 100 در صد 90 درصد شون بیسوادان 

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

نهههه گلم اونقدرا زیاد نیست مشکین حل شدنیه اصلا نترس اگه بتونی کلا بری روانپزشک بهتره مستقیم هزینه م ...

مرسی عزیزم.اره به اینایی که میگی زنگ زدم ولی خب فایده نداشت.یه اروم شدن موقت بود.توروخدا دعا کن خودمم دارم پول جمع میکنم خورد خورد.الان کلا ۶۰۰ ۷۰۰ تومن جمع کردم..

پولشو دارنا ولی نمیخوام بابام بفهمه.مامانمم پکل بده کلی منت میذاره