lyحاجیai مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 1333 عنوان خــسـ🕸ــتــ🕷ـمــــ 74 بازدید | 1 پست منـــ.....خستم از جماعت زنده کش مرده پرستــ....خستم از این دلی که خورده ترکــ.......خستم ازین حسی که اون با خدش برد به درکـ...خستم از فکر الکی ... بدون فکر و هدفـــ...خستم از اینهمــه تظاهر ، به دروغــ...خستم از آدما و جای شلوغـــ..... 𝙍𝙚𝙢𝙤𝙫𝙞𝙣𝙜 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّّْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙚𝙭𝙩𝙧𝙖 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ██████ ]ًًًًًًًًُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ.ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ۱ ًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٕٕٔ نیتروگلیسیرین خودم هستم مچ نگیرید🕸 1404/05/19 | 13:41 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lyحاجیai مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 1333 𝙍𝙚𝙢𝙤𝙫𝙞𝙣𝙜 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّّْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙚𝙭𝙩𝙧𝙖 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ██████ ]ًًًًًًًًُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ.ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ۱ ًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٕٕٔ نیتروگلیسیرین خودم هستم مچ نگیرید🕸