2777
2789

خیلیاتون منو میشناسین میدونین من پدر مادرم نوزادی جدا شدند 

من مادرمو و خانواده مادریمو اصلا ندیدم فقط میدونم تو همین شهر ازدواج کرده چند تا بچه داره 

پدرمم که معتاد بیکار با مادربزرگ پدری بزرگ شدم اونم سه هفتست فوت شده خواهر دوقلومم فرستادن بهزیستی یه هفته پیش

با یکی اشنا شدم سنتی معرفی بود ۶ ماه پیش یکم تحقیق کردیم بعد دیگه اشنا شدم خودش و خانوادش خیلی خوبن طوری که واقعا میگم مثلشو پیدا نمیکنم مطمعنم 

ولی خب الان که قرار بر خواستگاری رسمی شده بعد چهلم مامان تحقبق گسترده تری کردن عمم اینا 

ابن خانواده با خانواده مادری من نسبت فامیلی نزدیک داره فقط چون خانواده مادریم فامیلیشونو عوض کرده بودن نفهمیدیم 

من از خانواده مادریم فراریم شاید خوشتون نیاد ولی واقعا تنفر دارم دارم 

الان عمم هم راضی نیست میگه قبول نمیکنم 

خودم دوسش دارم خواستگارمو 

ولی به هیچ عنوان نمیخوام با اون خانواده فامیل بشم اصلا دوباره با همون ژنتیک وصلت کنم 

پسر خیلی خوب وضع مالی خانوادگی عالی 

چیکار کنم 

من الان ازدواج نکنم جا برای زندگی ندارم تا کی بمونم خونه عمم شوهر عمم راضی نیست 

مستقل نمیتونم بشم از عموهای معتادم و بابام میترسم سابقه تجاوز هست 

خوابگاه اینا نداربم 

واقعا نمیدونم چه صمیمی بگیرم خانوادم که راضی نیست 

خودمم 

خواستگارم نمیدونه هنوز  

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

من اگه ازدواج کنم معدرم جرعت پیدا میکنه باهم ارتباط بگیره 

الان تو خانواده پدریمم نمیتونه پیش قدم بشه

نمیتونم حسمو بگم بهتون من واقعا نمیخوام ببینمش برای همینم میخوام بهم بزنم خواستگاریو چون حتی از دور حتی یه درصد اون بیاد به دیدنم من نمیخوام فوبیا دارم حس میکنم بعد دیدنش از حال بد و عذاب وجدان دیوونه بشم 

از اون اتفاقاست که برام غیر ممکنه حاضرم بمیرم نبینمش

اصلا دوست ندارم حتی از دور ببینمشون مخصوصا الان که خواهرم گوشه بهزیستیه مامانجونم فوت کرده 

نمیدونم شما جای من بودین خواهرتون بخاطر نبود مادر و سرپناه میرفت بهزیستی تک و تنها میشد ناراحت نمیشدین؟

خواهر من مشکل ذهنی نداره میفهمه الان میدونه چون خانواده نداره اونجاست خواهر من لیسانس بود ارزو داشت ارشد بخونه همه ارزوهاش به دلش موند رفت 

بخاطر خواهرم نمیتونم ببخشمش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اگه ازدواج کنم معدرم جرعت پیدا میکنه باهم ارتباط بگیره الان تو خانواده پدریمم نمیتونه پیش قدم بشه ...

با خاستگار حرف بزنه بهش بگو اینارو اگه گفت اوکی میده که حواسش بت باشه و مادرتو نبینی و اوکی کنه و شرایطو دستش بگیره ازدواج کن

عمو و بابات چه جوری میخوان پیدات کنن اگر مستقل شی؟ اگر به هیچچچچ عنوان نمیتونی مستقل شی پس به نظر میاد راه دیگه ای جز ازدواج نداری 

کاروانی شکر از مصر به شیراز آید/اگر آن یار سفر کرده ی ما باز آید✨

اصلا دوست ندارم حتی از دور ببینمشون مخصوصا الان که خواهرم گوشه بهزیستیه مامانجونم فوت کرده نمیدونم ش ...

بیماری خواهرتون چیه؟ قابل درمانه؟ موقتا اونجاست؟ 

کاروانی شکر از مصر به شیراز آید/اگر آن یار سفر کرده ی ما باز آید✨

بیماری خواهرتون چیه؟ قابل درمانه؟ موقتا اونجاست؟

نه فلج درمان نداره که نمیتونه راه بره 

موقتم نیس که کسیو نداره که ازش نگهداری کنه