2777
2789

لطفا تجربه ای دارین بگین خیلی دو دلم

من دوجا رفتم لیرز

یکی با تیتانیوم یکی با الکسا 

تیتانیوم رو ۶ جلسه رفتم ، اول اوکی بود ولی سر جلسه ۵/۶ دوباره برگشت داشت

و من تازه فهمیدم که اینکه تو جلسه ۶/۷ برگشت داشته باشی طبیعیه 

ولی اصلاااا درد نداشت و راحت بیکینی و اینارو انجام میدادم

بعد با یه جا دیگه هماهنگ کردم که دستگاهشون الکسا هستش

واقعااا درد داره و من اصلا نتونستم بیکینی رو درست انجام بدم و خب هرجلسه هم شدتش بیشتر میشه و عملا بیخودی میرم

حالا به نظرتون با همین الکسا ادامه بدم یا برگردم کلینیک قبلی و برم تیتانیوم ؟ کدوم دستگاه بهتره؟

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری خودت انجام میدی سخته

خط باسن اینا خودت انجام میدی؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
من با کندلا میرم پاهام اصلا مو نداره جلسه هفت

چطوری دردشو تحمل می‌کنی🤦🏻‍♀️واقعا خیلی بده

تیتانیوم اصلا درد نداشت. اصلناااا

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
خط باسنم خودت انجام میدی؟

با تیتانیوم که میرفتم اره ولی با این دستگاه نه

انقد درد داره نمیتونم 

چجوری خودت انجام میدی سختهخط باسن اینا خودت انجام میدی؟

نه کاری نداره 

با تیتانیوم خودم انجام میدادم ولی این یکیو بخاطر دردش نه

چه خوب کجا میری شما؟

"تنهایی" به اندازه‌ی دخانیات باعث مرگ و میر می‌شود!               تنهایی و نداشتن دوست با افزایش سطح فیبرینوژن که میتونه منجر به لخته شدن خون و سکته بشه ارتباط داره.                 بیاید با هم دوست باشیم:)
چطوری دردشو تحمل می‌کنی🤦🏻‍♀️واقعا خیلی بدهتیتانیوم اصلا درد نداشت. اصلناااا

اره حالا من فقط پا میرم 

یه خانومی با همین کندلا داشت بیکینی لیزر میکرد 

دادش کل سالن رو برداشته بود 

انقد جیغ میزد 😂🤦🏼‍♀️

خدایا مرسی ♥️

یعنی چی خودت انجام میدی

اونطوری که فایده نداره

هر کاری بلدی میخواد

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چرا همه موضوع اصلی رو ول کردن 😐😂 بگین تیتانیوم بهتره یا الکسا