2777
2789
عنوان

من جایی که میرم لیزر ناحیه بیکینی رو خودم انجام میدم و

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 69 پست
بیا خودت ببین

قشنگم داره ازت بیعانه میگیره که مبلغش ۱۰۰ هزار تومنه 

تماس بگیر با کلینیکش، هزینه لیزر رو بپرس

اگرم بعضی نقاط بدنتو نمی‌خوای انجام بدی بهش بگو که از هزینه کسر کنه

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
هزینه لیزر شاتی بیشتره چون جلسات کمتری میخواد من از تیتانیوم برای صورت خیلی راضی بودم چون گفتن صورت ...

آخه تیتانیومی که من میرفتم شاتی نبود . رول بود

بعید بدونم تیتانیوم شاتی برا بدن پیدا کنی

الان فقط کندلا رو بعضی جاها برا کل بدن شات میزنن 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب از منم رولی بود کی گفتم شاتی بوده

الان گفتی شاتی گرون تره ، فک کردم که فکر کردی دستگاهی که من میرم شاتیه 

ولی خب همون صورت هم رول بود حتی

الان گفتی شاتی گرون تره ، فک کردم که فکر کردی دستگاهی که من میرم شاتیه ولی خب همون صورت هم رول بود ح ...

بله 

من فقط تا حالا صورت رفتم رولی بوده 

دوستم هم کل بدن را همینجا با رولی رفته بود خیلی راضی بود چون سبزه بود و موهاش کرکی بود

شاتی را فقط پرسیدم گفتن برای بدن بهتره روی صورت ممکنه برعکس جواب بده و موها را ضخیم کنه 

اینکه جلسه۵ و۶ یه دوره برگشت داره ک خیلی طبیعیهشما خودت دوره گذروندی این موضوع رو نمیدونستی؟!!

من دوره کار با دستگاهو گذروندم دوست عزیز 

تنظیم درجه و خاموش و روشن و نحوه دست گرفتن و کار کردن و...

ضمن اینکه میدونستم بازگشت داره ولی تصورم این بود که در جلسات دوم سوم اتفاق می افته

بعدم که خورد به قضیه جنگ و یک ماه نرفتم، یهویی تصمیم گرفتم دستگاهو عوض کنم

بله من فقط تا حالا صورت رفتم رولی بوده دوستم هم کل بدن را همینجا با رولی رفته بود خیلی راضی بود چون ...

متوجه شدم

ممنونم عزیزم😚