2777
2789
عنوان

من جایی که میرم لیزر ناحیه بیکینی رو خودم انجام میدم و

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 69 پست
اره حالا من فقط پا میرم یه خانومی با همین کندلا داشت بیکینی لیزر میکرد دادش کل سالن رو برداشته بود ا ...

باورت میشه من دستمو جلو دهنم فشار میدادم که صدای جیغم درنیاد؟

واقعا وحشتناک بود

پس نظر شما اینه که من با همین الکسا ادامه بدم؟

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کاری نداره با تیتانیوم خودم انجام میدادم ولی این یکیو بخاطر دردش نه

یعنی میذارن خودت انجام بدی ؟بهداشتیه؟من تا حالا نرفتم بخاطر اینکه دلم میخواست خودم این کارو بکنم.از لحاظ پزشکی ایرادی نداره؟

یعنی چی خودت انجام میدیاونطوری که فایده ندارههر کاری بلدی میخواد

من دورشو گذروندم عزیز 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
باورت میشه من دستمو جلو دهنم فشار میدادم که صدای جیغم درنیاد؟واقعا وحشتناک بودپس نظر شما اینه که من ...

اره من قبلا خیلی تحقیق کردم راجب تیاتینوم 

میگفتن زیاد جواب نمیده برگشت داره 

حالا نمی‌دونم 🤷🏼‍♀️

خدایا مرسی ♥️
سلام.من با تیتانیوم انجام دادم ناحیه بیکینی خیلی درد داشت بیشتر از بقیه جاها.کلا هر جا که موهاش زیاد ...

تیتانیومی که من رفتم رولی بود ولی خنک کننده داشت و اصلا درد نداشت

شما با تیتانیوم جواب دیدین؟

یعنی میذارن خودت انجام بدی ؟بهداشتیه؟من تا حالا نرفتم بخاطر اینکه دلم میخواست خودم این کارو بکنم.از ...

اره من قبل رفتن باهاشون شرط میکنم که خودم انجام بدم

و معمولا باید بری سراغ کلینیک های تازه تاسیس

اینا چون هنوز مشتری درست حسابی ندارن رو هوا قبول میکنن

اره من قبلا خیلی تحقیق کردم راجب تیاتینوم میگفتن زیاد جواب نمیده برگشت داره حالا نمی‌دونم 🤷🏼‍♀️

خودتون از الکسا راضی هستین؟

تیتانیومی که من رفتم رولی بود ولی خنک کننده داشت و اصلا درد نداشتشما با تیتانیوم جواب دیدین؟

منم با تیتانیوم صورت را رفتم کلا موهای صورتم رفت البته فقط بخاطر پشت لب رفتم 

درد نداره رولی هست الان هم هر سه ماه یکبار میرم 

سه ماه سه ماه یکم موی کرکی روی صورتم درمیاد 

عالیه من که راضی بودم 

خودتون از الکسا راضی هستین؟

بله الان برای پاهام کل پا انجام دادن 

ران و کشاله ران و ساق پا 

دیگه تقریبا هیچ مویی در نمیاد 

کرکی شده اونم خیلی کم 

می‌کشمش به راحتی در میاد 

پاهامم واقعا پر مو بود 

خدایا مرسی ♥️