2777
2789

زنگ زدم بهش بگم من و پسرت به درد هم نمیخوریم بریم جدا بشیم دیدم خیلی بااحترام و محبت حرف زد قرار شد بریم حرف بزنیم. میرم سنگا وا میکنم باهاشون و میگم اگه پسرت این اخلاقای مزخرفش رو ترک نکنه و زبون تلخشو کنترل نکنه همون که مادرش گفته درسته اصلا این ازدواج اشتباهه و ادامش غیر ممکن.مادرشوهرمم میاد. چطکری حرف بزنم ناراحت نشن؟

با اجازه استارتر

بچه ها بلو بانک تا ۱ شهریور یه طرح باحال گذاشته که به ازای دعوت هرنفر به بلو بانک ۱۰۰ تومن به دعوت کننده و ۱۰۰ تومن به دعوت شونده پول میده

یعنی یه خانواده ۵ نفری میتونه ۱ میلیون جایزه بگیره

اگه بلو ندارید و میخواید واردشید

برای اینکه اولین ۱۰۰ تومن رو بگیرید باید کد دعوت بزنید

این کد دعوت منه:

OVCL7I

تیکر کنکوره  

محترمانه بدون توهین

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شروع اینکه من شما رو خیلی دوست دارم تا الانم به احترام شما موندم و بعدش بیان احساس بدی که توی زندگیت داری و علتشون. در نهایت بگو من با امید خوشبخت شدن ازدواج کردم حق من این نیست و البته هنوز هم پسرتون رو دوست دارم و دلم میخواد اصلاح شه بهم کمک کنید تا آخرین تلاشمم برای زندگیمون بکنم چون پشتم فقط به شما گرمه

اسی اینجابه تاپیک های دورغ بیشترعلاقه دارن این تاپیک روجواب نمیدن چون واقعیت رفتی حرف دلتوبدون اشک ت ...

بخدا واقعا همین طوره، من دارم مثل چی از دیروز بالاپایین میپرم همش کارم شده گریه مدام تاپیک میزنم راهنماییم کنن ولی هیچکس نمیاد😔با فامیل و اشنام نمیتونم حرف بزنم

تاپیکت و خوندم وقتی میگه دختر عمم بهتره و .. تو رو نمی خواد و کلی دعوا راه میندازه بهونه میگیره ...

به باباش پشت گوشی گفتم گفت به روح مادرم که فوت شده قسم چون پسرمه نمیخوام دفاع کنم ولی خودمون بهش پیشنهاد دادیم دختر عموشو قبول نکرد گفت من اصلا اینو نمیخوام. تو بحث و دعوا اونطوری گفته 

بخدا واقعا همین طوره، من دارم مثل چی از دیروز بالاپایین میپرم همش کارم شده گریه مدام تاپیک میزنم راه ...

منم مث توولی اینجاعاشق تاپیک های فیک هستن بیخیال یه روزک زندگیت روبه راه شدیه تاپیک فیک ازفضامجازی پیداکن بگوببین چطودبریزن توتاپیک توام بهشون بخند

میدونی چرا کسی راهنماییت نمیکنه چون خیلی الکی داری همچیزو قاطی میکنی. مامانت چرارفته جلو درشون با شوهرت حرف بزنه. کارش عاقلانه نیست. توچرا میری با پدرش حرف بزنی. اینم عاقلانه نیست. فکردی میگه اره برو مهرتو بزار اجرا؟ خیلی عجیبی؟ مثل توهم تو اینسایت زیاده کارای عجیب رفتارای عجیبتر هرچی هم بگی گوش نمیکنن و فقد میگن راهنمایی کنید. انگاری میخوایید دایرتالمعارف جم کنید از راهنمایی ها 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

میدونی چرا کسی راهنماییت نمیکنه چون خیلی الکی داری همچیزو قاطی میکنی. مامانت چرارفته جلو درشون با شو ...

دقیقا باید منتطر میموند اونا بیان سراغش نه اینکه خودش بره یا مامانش بره اینجور مردا رو باید ول کنی بیان منت کشی نه هی بری دنبالشون