2777
2789
عنوان

میخوام اینجا بنویسم تا خالی شم

224 بازدید | 25 پست

با تمام وجودم ازت متنفرم فقط اومدی یکسال از زندگیمو هدر دادی رفتی ازت متنفرم 

چقدر یه بی شرف میتونه وقیح باشه که راست راست نگاه کنه تو چشم یه دختر بگه نمیخام با تو ازدواج کنم ولی چون دوستت دارم بمون پیشم تا وقتی که من زن بگیرم 

ازت متنفرم نفرت دارم ازت با تک تک سلولهام اینو حس میکنم خیلی وقیحی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارزش نداره حتی براش چیزی بنویسی اینو باید دفنش کنی تو قلبت

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

آشغال عوضی کارماش رو خودش پس میده

کارما وجود نداره ...کی باید تاوان پس بدن؟وقتی راست راست راه میرن و هیچی شون نمیشه؟!تازه توجیح هم میکنن که اتفاقی نیفتاده 

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

برو خداتو شکر کن ۱ سال بوده مثل یه بنده خدایی ۴ سال عمرتو نذاشتی پاش

مگه ول میکنه 2 ماهه تموم کردیم هرروز میاد خلا عاطفیشو پر کنه بره گم شه انگار من اسباب بازیشم روح و روانمو بزارم براش اخرم تخمشو جا دبگه بزاره

مگه ول میکنه 2 ماهه تموم کردیم هرروز میاد خلا عاطفیشو پر کنه بره گم شه انگار من اسباب بازیشم روح و ر ...

خب نکن دیگه ولش کن 

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

کارما وجود نداره ...کی باید تاوان پس بدن؟وقتی راست راست راه میرن و هیچی شون نمیشه؟!تازه توجیح هم میک ...

وجود داره چون خدا هست 

خدا خودش حواسش هست 

ی جمله داریم : کارمای دل شکسته ی دختر رو برای مرد یا خواهرش یا دختر اون مرد پس میده چون عزیزتریناش خواهند بود 

نمیدونم چقدر درسته ولی ... 

بهترین راه اینه که کلا از ذهن و فکر فراموشش کنیم و بسپاریم به خدا، خودش میچینه