2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوره ی جن

پس قطعا وجودداره

اما آزاری برای انسان نداره

مگر ب دلایلی پای ی عدشون ب زندگی آدمیزاد باز ش

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

هر کی میگه وجود داره هیچ مدرکی برای اثباتش نداره منم  خیلی دنبال این چیزا (خدا معجزه بهشت جهنم تناسخ فرشتگان جن شیطان) رفتم چیزی پیدا نکردم حقیقتش جز وقت تلف کردن و هدر دادن زندگی نیست

بله وجود دارن‌. دو نوع مسلمان شیعه و کافر، مسلمونا روز و شب برای فرح امام زمان دعا می‌کنند و گاهی مراقب آدم های مسلمون از گزند جنیان کافر هم هستند. 

اما کافران علاوه بر اینکه اذیت می‌کنند در خدمت یهودیان و کفر و شیطان هم هستند. و خیلی ها رو همین مردم با دعا و طلسم وارد خونه زندگی می‌کنند. و جنیان ‌که از طریق طلسم وارد می‌شوند که دقیقا براساس شیاطین و دشمنان اسلام عمل می‌کند،  بر همسایگان اطراف خونه هم تاثیر می‌گذارند. و باید خیلی مراقبه داشته باشیم. 

در آخرالزمان علاوه بر مکر دشمنان حقیقی، جنیان هم خیلی وارد زندگی میشن و چقدر ارواح طیبه و امامان معصوم، برای نابودی این شیاطین و مقدمات ظهور امام، دعا و ستیز دارند . 🌹