2777
2789
عنوان

دیدن اندام کلی در مراحل آشنایی

678 بازدید | 28 پست

سلام

خواستگار سنتی دارم که سه چهار ماهیه در حال آشنایی هستیم، من مانتوییم و پوششم حد وسطه جامعست، نه لباسای خیلی باز میپوشم نه لباس بلند و کاملا پوشیده، الان اغلب شلوارای بازار بگ و نیم بگن، خواستگارم بهم گفت چرا هیچ وقت شلوار تنگ نمیپوشی، بعد ازم خواست لباس تنگتری بپوشم دفعه بعدی، چون دوست داره بدونه اندامم چطوریه، من حقیقتا چندان از این حرف خوشم نیومد، ولی فعلا واکنش خاصی بهش نشون ندادم، نظرتون چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاری به شما ندارمولی شخصا اگه بهم اینحوری بگن دیگه از چشمم میافته خوشم نمیاد که یه نفر بیان کنهبه ...

چرا اول بگه بهتره که حتما براش مهمه دیگه حقشه.    بعدا تو زندگی به مشکل بخوره یا دلسرد باشن بهتره ؟ 

یکی براش چندان مهم نیست بکی مهمه ایرادی هم نداره 

راستش باید بدونه حق داره دیگه یا باید خانوادش مادری یا خواهری بیان تو رو ببینن با لباس شیک پیک بدون روسریتو ک برن بهش بگن حداقل اینو هر پسری حق داره منم برا نامزد سابقم این رفتارو داشتم اول مادر خواهرش امدن دیدن رفتن بهش گفتن

چرا اول بگه بهتره که حتما براش مهمه دیگه حقشه. بعدا تو زندگی به مشکل بخوره یا دلسرد باشن بهتره ؟ ...

میشه دوباره بخونی؟

گفتم نظر من اینه

من بدم میاد

کسی که خیلی براش مهمه میتونه بگه صیغه محرمیت بخونن

یا به خواهری یا مادری بگه برن ببینن عروسو سلیقه پسرو هم میدونن

قرار نیست نظر همه مثل شما باشه دست عریز

میشه دوباره بخونی؟گفتم نظر من اینهمن بدم میادکسی که خیلی براش مهمه میتونه بگه صیغه محرمیت بخوننیا به ...

من مگه دعواتون کردم ؟ منم نظرمو گفتم برو بالاتر بخون کامنت اولم نوشتم منم خوشم نمیاد چرا اینطوری هستین یه عده اصلا نمیشه نظر داد

ممنون از همگی، حقیقتا واسم سخته وقتی از قبل میدونم یه نفر میخواد انداممو ببینه به این قصد لباس اینجوری بپوشم، حس میکنم موقعی که نگام کنه معذب میشم، اینو در نظر بگیرین که ما دیدارهامون بیرون از خونست، خودمون دو نفری در حال بیرون رفتن و آشنایی هستیم و خب من ناچارم بیرون از خونه یه لباس تنگتر بپوشم، سه، چهار ماه زمان زیادی نیست، ما هنوز جلسات مشاورمون باقی مونده و بازم قراره دست کم یکی دو ماه دیگه رفت و امد کنیم تا مطمئن بشیم چون یه سری تفاوتها داریم که باید قشنگ بررسی کنیم، بعد سبک خانوادشونم این مدلی نیست که بره به خواهر و مادرش بگه اندام منو بررسی کنند، چون خانوادشون زیاد مدل مذهبی یا سنتی نیستند، فکر نمیکنم این کار واسش راحت باشه

منطقی فک کنی حق داره ولی من بودم بدم میومد و قطع رابطه

و البته داستان فیک بود

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️