2777
2789
عنوان

به خودتون اجازه قضاوت میدید ❓️

176 بازدید | 35 پست

همیشه سعی کردم بقیه رو قضاوت نکنم ولی متاسفانه اونایی که تو فقر و نداری بچه دار میشن رو خیلی قضاوت میکنم مامانم میگه اینکارو نکن ممکنه سرخودت هم بیاد در آینده ولی هرچی فکر کردم من اگر تو شرایط نداری و بارداری ناخواسته باشم قطعا بچه رو سقط میکنم .

شما چطور ؟ اجازه قضاوت چه کسایی رو به خودتون میدید ؟ لطفا صادقانه باشید قرار نیست همو بشناسیم ک 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

منم معتقدم اونی که شرایط نداره که نذاره تب تو دل بچه تکون بخوره بیخود میکنه بچه دار میشه

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی ذهنم بی‌رحمانه قضاوت می‌کنم ولی به زبون نمیارم و برچسب نمی‌زنم. یه جورایی با متر و معیار خودم همه چی رو می‌سنجم درحالی که تمام جزییات زندگی طرف مقابل رو نمی‌دونم پس ممکنه قصاوتم درست نباشه و اگه بگم طرف ناراحت بشه یا به گوشش برسه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

کسیو قضاوت نمیکنی بعد شخصی که وضعیت مالی خوبی نداره رو قضاوت میکنی؟

خب اون بنده شانس خدا ک خودش نخواسته همچین مشکلی داشته باشه ناخواسته بوده این اتفاق

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

مغز هممون  ناخوداگاه قضاوتگره چون ادمیم ولی یه عده به زبون میاریم یه عده رعایت میکنیم و چیزی نمیگیم  

هممون یه مرد ارایشکرده ببینیم قضاوتش میکنیم 

هممون ادم خیلی چاق و ادم خیلی لاغر و ادم معتاد و ادم تن فروش  و هر ادمی که به هر دلیلی توجهمون رو جلب کنه رو توذهنمون به محض دیدن قضاوت میکنیم وبا خودمون راجع بهش حرف میزنیم 

همممممووون همینیم فقط انواع داریم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

منم همینطورم متاسفانه

وقتی میبینم یکی به نون شبش محتاجه همش پیش خودم میگم چرا انقدر بچه آورده.

البته چند سال پیشم زن و شوهرایی که باهم مشکل داشتن و بچه دار میشدنو تو دلم سرزنش میکردم.

تا اینکه خودم سال اول ازدواج خدا خواسته و در حالیکه کلی مشکل با شوهرم داشتیم باردار شدم و خداروشکر نگهش داشتم🫠

خیلی ترسناکه قضاوت 

من هر کسی رو قضاوت کردم سر خودم اومد

من توی ذهنم بی‌رحمانه قضاوت می‌کنم ولی به زبون نمیارم و برچسب نمی‌زنم. یه جورایی با متر و معیار خودم ...

آره منم فقط تو ذهنم قضاوت میکنم 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

توی هر رابطه ای  امکان بارداری هست

این که بگیم فقرا بجه نیارن یعنی ازدواج هم نکنند. 

یعنی پولدارها بچه بیارن. 

یعنی معیار ما پوله

یعنی بچه اختلاسگر و دزد و حروم خور حتی چون پولدارند شرف دارند به بچه فقیر حلالخور.

به نظرم قضاوتشون نکنیم

ترنج
اونی که خیانت میکنه......توجیه نداره اونی که با مرد متاهل یا زن متاهل وارد رابطه میشه هم توجیه نداره ...

آره اینو یادم رفت من خیانتکار ها هم قبلا قضاوت میکردم ولی الان به یه نتیجه ای رسیدم که هرکس خیانت میکنه به نوعی بیماره و چون اونا رو به چشم بیمار میبینم دیگه قضاوت کردنم خیلی کمتر شده

من همه رو قضاوت می‌کنم، همهههههه رو 😁😁

اونایی هم که میان اینجا میگن به من چه به تو چه، یا سرت تو زندگی خودت باشه و... از همه بدترن 😈

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...