2777
2789
عنوان

به خودتون اجازه قضاوت میدید ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 35 پست
اتفاقا همون خانمایی که گفتی من از وقتی فیلم عنکبوت رو دیدم با خودم گفتم شاید منم اگر جای اینها بودم ...

بله واقعاً، هر کسی تو زندگیش میلیون تا اتفاق ریز و درشت افتاده تا به اون نقطه‌ای که ما الان داریم می‌بینیمش رسیده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اتفاقا فقر فرهنگی آسیبش برای بچه و تربیتش خیلیییییییی بدتر از فقر مالیه . طرف پولداره ولی چون تربیت ...

بله حد وسط بودن واقعا بهترینه تو این مورد ولی من روی صحبتم با اونایی بود که به قول شما یه لقمه نون هم نمیتونند بدن دست بچشون 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نمی تونیم به فقیر بگیم ازدواج نکنهمونطور که فرزندان بعضی از ثروتمندان هم بیماریهای شدید روحی و جس ...

همه اینها صحیح ولی به نظرم فقر خیلی روی آدم تاثیر میذاره توی فیلم اسکوید گیم هم ثابت شد شکم گرسنه خیلی راحت جنایاتی مثل قتل رو انجام میده ای کاش هیچوقت نباشه 

تا حالا به روح و روانی که قراره از اون آدم نیازمند نابود بشه فکر نکردی ؟

چرا من باید فکر کنم؟

وقتی مامان و بابای خودش فکر نکردن

اکثرا ثروتمندان هم اژ خانواده های نابود و داغون بودن

خیلی از بچه های ثروتمند هم اون پول و حرفه رو به فنا میدن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

چرا من باید فکر کنم؟وقتی مامان و بابای خودش فکر نکردناکثرا ثروتمندان هم اژ خانواده های نابود و داغون ...

من راستش نمیتونم بی تفاوت باشم وقتی میبینم اطرافیان خودم اینطوری هستن 

بعد هم این مقایسه تو یه کشوری مثل ایران درست نیست چون حتی مریم میرزاخانی و کلی استعداد دیگه هم اگر تو ایران بودن به جایی نمی‌رسیدند دیگه چه برسه به مردم بدبخت بیچاره 

همه اینها صحیح ولی به نظرم فقر خیلی روی آدم تاثیر میذاره توی فیلم اسکوید گیم هم ثابت شد شکم گرسنه خی ...

ببین شکم گرسنه وقتی با یه روح گرسنه همراه بشه نتیجش میشه اونی که میگی وگرنه هستن آدمایی که فقیرن ولی یه مناعت طبع بالایی دارن . چند وقت پیش دیدم تو اخبار طرف کارگر شهرداری بود ، از اونا که نصف شب میان جارو میکنن خیابون رو ، خیلی فقیر بود بعد یه کیف پیدا کرده بود توش مبلغ زیادی پول و تراول و طلا و این چیزا ، اومده بود صاحبش رو پیدا کنه . در حالی که آدم انتظار داره طرف وقتی انقدر وضعش بده ، برمیداشت برای خودش 

یه دکتر متخصص چشم هم هست مادربزرگم میره پیشش ، این بنده خدا توی مطبش یه ترازوی داغون داره ، یه بار مامان بزرگم ازش پرسید این چیه ؟ گفت بچه بودم وضع مالیمون خیلی بد بود ، من مجبور بودم کار کنم کنار درسم ، با این ترازو کار میکردم . الان گذاشتمش توی مطبم که همیشه یادم باشه از کجا اومدم و الان به اینجا رسیدم ، یهو گم نکنم خودم رو  

منظورم اینه که خیلی عامل های مختلف کنار هم موثرن ، آدم نمی تونه بگه فقط چون طرف فقیره پس حق نداره بچه بیاره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم