2777
2789
عنوان

به خودتون اجازه قضاوت میدید ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 35 پست
ببین من میگم اون زنی که تو شرایط فقر و نداریهشاید مجبورش کردن بچه رو به دنیا بیارهتهدیدش کردن سقط نک ...

بازم هرچی فکر میکنم مدیونی داره 

مثل اینکه شما رو مجبور کنند بری دزدی  خب اینم مدیونی داره

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

قضاوت میکنم ولی نظرم اینه بیارن جامعه به همه جور ادم نیاز داره حتی همون نیازمند 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسیو قضاوت نمیکنی بعد شخصی که وضعیت مالی خوبی نداره رو قضاوت میکنی؟خب اون بنده شانس خدا ک خودش نخواس ...

اره خب چرا پولدار ها رو قضاوت کنم چون اگر هم بخوان کم و کسری برای بچشون بذارن احتمالا از لحاظ عاطفیه ولی فقر خیلی وحشتناکه اعصاب و روان رو هم از بین میبره و همه اینها ناخودآگاه به اون بچه طفلک داده میشه 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

بازم هرچی فکر میکنم مدیونی داره مثل اینکه شما رو مجبور کنند بری دزدی خب اینم مدیونی داره

خب باید خودش بمیره یا بلایی سرش بیاد تو اون‌ وضعیت که عادلانه به نظر بیاد؟

اگه از روی تصمیم خودش باشه میگیم فقر فرهنگی و تفکر غلط و امید واهی به اینکه بچه هامون خودشون یه کاری میکنن، یا بهره کشی از فرزند و اینکه فقط مهمه عصای دست ما باشه

ولی مجبور باشه نه واقعا

همچین کاریو درست نمیدونم اما بهش فکرم نمیکنم راجبش حرفم نمیزم میگم ب من چ خیلیارم قضاوت کردم سر موضو ...

آره منم غالبا به زبون نمیارم 

تنها چیزی که اجازه به زبون آوردنش رو به خودم دادم همین موضوع بود چون از هرجهت فکر کردم قانع نشدم 

اره خب چرا پولدار ها رو قضاوت کنم چون اگر هم بخوان کم و کسری برای بچشون بذارن احتمالا از لحاظ عاطفیه ...

عزیزم زندگیه هرکسی ی طوره ما فقط حق داریم با طرفی که مشکل داره همدردی کنیم اجازه قضاوت نداریم قضاوت فقط کار خداست و بس شاید ی زمانی بیاد ی نفرو با بی رحمی قضاوت کنی خدا تقاصشودازت پس میگیره 

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

توی هر رابطه ای امکان بارداری هستاین که بگیم فقرا بجه نیارن یعنی ازدواج هم نکنند. یعنی پولدارها بچه ...

من فقط به روح و روان و تروماهایی که ممکنه در آینده واسه اون بچه به وجود بیاد فکر میکنم چون اطرافم دارم میبینم اینجور بچه ها چقدر آسیب دیدن نسبت به بقیه 

من همه رو قضاوت می‌کنم، همهههههه رو 😁😁اونایی هم که میان اینجا میگن به من چه به تو چه، یا سرت تو زن ...

آره خب اعتراف کردن بهش سخته 

قضاوت میکنم ولی نظرم اینه بیارن جامعه به همه جور ادم نیاز داره حتی همون نیازمند

تا حالا به روح و روانی که قراره از اون آدم نیازمند نابود بشه فکر نکردی ؟ 

آره خب اعتراف کردن بهش سخته

ولی خیلییییی حواسمو جمع می‌کنم دل نشکنم، خیلی سعی می‌کنم خودمو جای بقیه بذارم، حتی اون زنایی که کنار خیابون می‌ایستن و... 😕

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ولی خیلییییی حواسمو جمع می‌کنم دل نشکنم، خیلی سعی می‌کنم خودمو جای بقیه بذارم، حتی اون زنایی که کنار ...

اتفاقا همون خانمایی که گفتی 

من از وقتی فیلم عنکبوت رو دیدم با خودم گفتم شاید منم اگر جای اینها بودم همین کارو میکردم 

اره خب چرا پولدار ها رو قضاوت کنم چون اگر هم بخوان کم و کسری برای بچشون بذارن احتمالا از لحاظ عاطفیه ...

اتفاقا فقر فرهنگی آسیبش برای بچه و تربیتش خیلیییییییی بدتر از فقر مالیه . طرف پولداره ولی چون تربیت درستی نداشته بچش چشم و دل سیر نیست ، میبینی

هر چی بهش بدی بازم بیشتر میخواد ، بهتر میخواد ، فکر میکنه فقط خودش و خواسته هاش مهمه حالا به هر قیمتی ، به واسطه پول و قدرت خانواده هم دستش بازتره برای هر گندی که بزنه چون یه بابای پولداری هست که بیاد با پول و زور و پارتی گند بچه اش رو جمع کنه . 

ولی پدر و مادری که باشعورن ، با محبتن حتی اگه وضع مالی متوسط یا حتی یکم ضعیفی داشته باشن بازم میتونن بچه های خوبی تربیت کنن . من اطراف خودم دیدم از این موردا ، اتفاقا بچه هاشون هم خیلی زبر و زرنگ و قوی بار میان . البته منظورم این نیست که طرف یه لقمه نون نداره بخوره یا یه اتاق برای زندگی نداره ، در اون حد خوب درست نیست ولی اینکه همه چی باید فراهم باشه و آب تو دل بچه تکون نخوره هم غلطه . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من فقط به روح و روان و تروماهایی که ممکنه در آینده واسه اون بچه به وجود بیاد فکر میکنم چون اطرافم دا ...

ما نمی تونیم به فقیر بگیم ازدواج نکن

همونطور که فرزندان بعضی از ثروتمندان هم بیماریهای شدید روحی و جسمی دارند و یا بعضا مجرم هستند. آسیبی که طبقات مرفه به جامعه می زنند به خاطر دسترسی به منابع و اطلاعات خیلی بیشتر از آسیب فقراست.

انسانیت حکم می کنه حق و حقوق ابتدایی آدمها رو بر اساس میزان درآمدشون ما تعیین نکنیم. اون همینطوری هم از خیلی چیزها محرومه ، حق داشتن همسر و فرزند رو ازش نگیریم   با این حرفها منزوی ترشون نکنیم.

منم می دونم زنی که خرج داره ارج داره...ولی شوهرم اختلال خودشیفته داره.

خب باید خودش بمیره یا بلایی سرش بیاد تو اون‌ وضعیت که عادلانه به نظر بیاد؟اگه از روی تصمیم خودش باشه ...

همه اینها صحیح ولی به نظرم فقر خیلی روی آدم تاثیر میذاره توی فیلم اسکوید گیم هم ثابت شد شکم گرسنه خیلی راحت  جنایاتی مثل قتل رو انجام میده ای کاش هیچوقت نباشه