2777
2789
عنوان

ب یکی بدهکارم شوهرم پسش نمیده

346 بازدید | 24 پست

من پارسال حدود 7میلیون ب بابام قرض دادم ک پس نداده و منم ب روش نیاوردم پریروز از دخترخالم 4تومن گرفتم رفتم دکتر حالا ب شوهرم میگم پسش بده زشته میگه منم از خیلیا طلبکارم ندارم پس نمیدم گفتم بابای من چه ربطی ب دخترخالم داره؟زشته گرو کشی کردی دیشب ب مامانم گفتم داری 4تومن بم بدی گفت ما پول نداریم حالا موندم چه غلطی کنم ؟خیلی خریت کردم ک شاغل نشدم و حالا شدم جیره بگیر شوهر😔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از الآن بگرد دنبال کار. 

من خودم شاغلم، چون قسط داریم، واقعا دیگه ته کشیدم. باور کن صبح داشتم فکر میکردم این خانم هایی که شاغل نیستن، چطور زندگی میکنن! یعنی همش باید وابسته به شوهرت باشی. من که اصلا همچین روحیه ای ندارم. البته مردا هم با هم فرق دارن. بعضیا کلا کارت و درآمدشون دست خانمه

خب تو که حقوق نداشتی اشتباه کردی به خانوادت پول قرض دادی که الان اوناهم رک بگن نداریم

خب نیاز داشتن منم نمیتونستم بی تفاوت باشم یعنی چون حقوق ندارم حقی از اون زندگی ندارم؟منم کم زحمت نمیکشم تو خونه

از الآن بگرد دنبال کار. من خودم شاغلم، چون قسط داریم، واقعا دیگه ته کشیدم. باور کن صبح داشتم فکر میک ...

شوهرمن خودش نزاشت من شاغل بشم حالام کو کار؟با داشتن دوبچه کوچیک چطور برم سرکار

حرف حق. کسی که از خودش درآمد نداره، چطور یه پول زیاد به کسی قرض میده

یعنی من حقی ندارم از اون زندگی؟شوهرمن در سال کلی پول میده خانوادش شب و روز خونه ما هستن من عین ی خدمتکار براشون میپزم میشورم و...پس خوبه منم بگم پدرومادرتو هستن خودت غذابپز پذیرایی کن وفلان؟

واقعا چرا به خانوادت قرص میدی ؟نده یک کلام ندارم .چرا باز از دختر خالت گرفتی دکتر میخواستی بری دولتی ...

پدرم مریضه سنش بالاست پول نداشت اون موقع دادمش بره دکتر شوهرمن خودخواه و خودشیفته ست منم دیگه محل نمیدم ب خانوادش