2777
2789
عنوان

ب یکی بدهکارم شوهرم پسش نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نیاز داشتن منم نمیتونستم بی تفاوت باشم یعنی چون حقوق ندارم حقی از اون زندگی ندارم؟منم کم زحمت نمی ...

خب الان تو نیاز داری چرا اونا بی تفاوت شدن 

میتونستن برات قرض بگیرن

چرا نگرفتن که جلو شوهرت و دختر خالت کوچیک نشی 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

حدود ۸۰ درصد مشکلات سایت رو بخونید ناشی از عدم استقلال زنان و نداشتن پشتوانه مالی مثل حقوق ماهیانه است. 

بخدا که اگه خانما اینو متوجه بشن با کار کردن به چه جایگاهی میرسن، ذره ای درنگ نمیکنن. 

خصوصا که تو کشور ما حمایت، احترام، حقوق و جایگاهی برای خانه داری اصلا تعریف نشده و بخاطر فرهنگ مردسالار به شدت به زنها ظلم میشه ولی هیچکی پاسخگو نیست. 

تنها راه نجات خانوما داشتن منبع درآمد هست وسلام

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
کسی که باید پول دکتر رفتنت رو بده شوهرته از کارتش بزن به کارت دخترخاله ات تهش دو روز شلوغش میکنه دیگ ...

کارتاش و گوشیاشو باخودش تو دسشویی هم میبره

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
حدود ۸۰ درصد مشکلات سایت رو بخونید ناشی از عدم استقلال زنان و نداشتن پشتوانه مالی مثل حقوق ماهیانه ا ...

شما درست میگی گلم ولی الان مثلا من بخوام برم سرکار پسرم میره مدرسه پاییز، دخترمم 3سالشه چکارشون کنم؟بالاخره یکی باید باشه مراقبشون باشه 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید