2777
2789
عنوان

کیا بچه دو ساله دارن

65 بازدید | 7 پست

مامانا بیاین یکم دور هم باشیم

بچه هاتونو هنوز پوشک میکنین یا نه؟ دسشوییشونو راحت میگن؟ 

دختر من دوسال و دوماهه هنوز جیششو نمیگه ولی از پوشکم به شدت بدش میاد بعضی وقتا روزی یبار مثلا مهمونی جایی بودیم می‌بستم الان دیگه اونم نمیذاره، خیلی وقته پوشکش نمیکنم ولی هنوز یاد نگرفته بگه، اینم بگم کامل حرف میزنه 

از وزن و قدشم بگم وزنش 10 و 500، قدش فک کنم 90 اینا باشه دقیق نمیدونم

پوشکشو جیش میکنه وامیکنه،نمیتونم فعلا از پوشک بگیرم میخوام بذارم سه سالگی،اصلا حرف نمیزنه

خدا حفظش کنه ❤️

وای دختر من اصلا خوشش نمیاد از پوشک ام‌ب داشتیم میرفتیم جایی بستم براش همش گریه کرد گفت اذیت میکنه دیگه هنوز از در بیرون نرفته بازش کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش کنه ❤️وای دختر من اصلا خوشش نمیاد از پوشک ام‌ب داشتیم میرفتیم جایی بستم براش همش گریه کرد گ ...

ممنون همچنین

اره بخاطر گرمای هوا هم هست

دیگه کاری نمیشه کرد مجبوریم 

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

پسرت دقیقا چند وقتشه؟ قد و وزنش چقده؟

دو هفته دیگه میره تو دوسال،هنوز بهداشت نبردیم قد و وزن بگیره ولی فکر کنم حدودا ۹۰ سانت باشه ،پسرا از دخترا رشد قدیشون بیشتر باید باشه،و اینکه دخترا زود به حرف میان ولی پسرا دیر،حتی دخترا زودتر از پسرا از پوشک گرفته میشن،چیزی که دیدم اطرافیان گفتن

دو هفته دیگه میره تو دوسال،هنوز بهداشت نبردیم قد و وزن بگیره ولی فکر کنم حدودا ۹۰ سانت باشه ،پسرا از ...

درسته

ولی بنظر من از پوشک گرفتن پسرا راحتتره 

یه چیزی بگم بهم میخندی😁

من پسرم وقتی میخواستم از پوشک بگیرمش از دو ولش می‌فهمیدم که جیش داره🤦چون وقتی جیش داشت دودولش یکمممم حالت نعوذ پیدا میکرد🤦وقتی میدیدم اینطوریه سریع میبردم سرویس و جیش می‌کرد، اما دخترم و اصلا نمی‌فهمم یبار میبرم آنقدر نگهش میدارم جیش نمیکنه همینکه میزارمش بیرون جیش میکنه

درستهولی بنظر من از پوشک گرفتن پسرا راحتتره یه چیزی بگم بهم میخندی😁من پسرم وقتی میخواستم از پوشک بگ ...

اره خودم میدونم راست میشه اما بعضی وقتا اونطور نمیشه نگه میدارم عادیه جیش میکنه...چون حرف نمیزنه سخته،بنظرم باید به سنی برسه که بگه جیش دارم‌‌.حالا نمیدونم تا ماه های آینده چی پیش میاد ولی نمیخوام خودمو حرص بدم و اذیت کنم 😅گفتم همینجوری طبق روال پیش بره تا سه چهارسالگی خدا بزرگه