2777
2789

وضعیت اقتصادی خیلی بده شوهرا واقعا گناه دارن معتقدم زن شده ی درامد کوچیکم باید داشته باشه لااقل خرج خودشو در بیاره اینجوری زندگی قشنگ تره. 

واقعا متنفرم از زنای پرتوقع ک شوهرو نوکر میدونن و وسیله ای برا رسیدن ب آرزو هاشون. همسر من تو دمای 50 درجه کار میکنه واقعا دلم نمیاد زیاد بریزو بپاش کنم 

هرکسی ی نظری داره مخالفی نظرتو برا خودت نگه دار و با احترام تشریف ببر بیرون♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومای نی نی سایتی پرنسسن نباید از خونه پاشونو بیرون بذارن مگر برای تفریح😄 شوهر حکم دستگاه atm رو داره براشون

هرچی خونه باباشون نداشتن و نخوردن و نپوشیدن شوهر باید بهترینشو براشون تامین کنه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
خانومای نی نی سایتی پرنسسن نباید از خونه پاشونو بیرون بذارن مگر برای تفریح😄 شوهر حکم دستگاه atm رو ...

وای ی سری تاپیکارو ک میبینم آتیش میگیرم بخدا شوهرو راغب و دشمن میدونن. خونوادش ک دیگه بماند

من انقد دلم میسوزه واسه همسرم دوس دارم بهترینا برا اون باشه همیشه چون واقعا زحمت میکشه

وای ی سری تاپیکارو ک میبینم آتیش میگیرم بخدا شوهرو راغب و دشمن میدونن. خونوادش ک دیگه بماندمن انقد د ...

منم همینطور

شوهر من برای من همیشه بهترینارو میخره برای خودش صرفه جویی میکنه، اکثر مردا همینن اول به فکر تامین خانوادشونن

ولی بعضی زنا دیگه نامردی میکنن انگار شوهر دشمنشونه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن