2777
2789
عنوان

واقعن دلم میخواد طلاق بگیرم و از دست شوهرم خلاص شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 80 پست
چی بگم والا عزیزممنم پدرم کارمندمادر زن ساده خانه دارخودم تیزهوشانی و شغل عالی و درامد عالیالانم خاس ...

منم بعد لیسانس شاغل شدم

ولی اصلن سمت من نمیومدن

دخترای خوشگلو میخواستن

گفتم دیگه

اونایی هم که بهم معرفی شدن داف و خوشگل میخواستن

کلن پسر آس سمت من نیومد

پسرای پولدار دختر خوشگل اطواری دوست دارن نه ساده مثل من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا اصلن فایده ندارهپیش متخصص تغذیه هم بردمشوزن نمیگیره

باشگاه فایده دارههه صدرصد

من دیدم یکی اینقد استخونی بود مثل خلال دوندون

رفت باشگاه الان اینقد هیکلیه انگار از اول اینطوری بوده

بفرستش بعد یکی دوسال یه خوش هیکلی میشه که نگو

خودتم کنارش برو باشگاه

دلت خوشه عاموزنیو که شوهر بازاری و شغل آزادی داره و سر تا پاش برنده و تو خونه کمکی داره با زن کارمند ...

تور کردن پسر پولدار خخخخخخخخخخخخخخخ

انقد تفکرتون سطحی هست ک فقط میخواید یکیو خر کنید ب پولش برسید معنی تحصیلات و جایگاه اجتماعی رو نمیدونید 

حرفی ندارم بای

۲۷از همه چی عزیزمخونوادش خیلی پر جمعیتن و من حمایت خاصی از طرفشون نمیبینممیریم خونشون سردرد میگیرم ا ...

خب همسر شما هم که شغلش آزاده دیگه ، شما هم که شغل آزاد دوست داری پس بهش بگو تلاششو بیشتر کنه پیشرقت بده شغلش رو، تازه وقتی میگید شرکت دارند فکر نمیکنم بد باشه وضعشون دیگه همسرتون حداقل ماهی 200 رو داره درسته ماهی 200 تو تهران پولدار حساب نمیشه اما خب متوسط رو به بالاست و رفاه خوبی دارید پس سعی کنید به افکار منفی پر و بال ندید و روی خودتون هم کار کنید سعی کنید علاقه هاتون رو دنبال کنید تا حد امکان، یا بخونید برای استخدام شدن توی یه اداره خوب و...

کلن زندگیمو دوست ندارمتناسبی با شوهرم ندارمبه هم دیگه نمیاییمحس عشق و علاقه بهش ندارم

نباید تو سن کم در حالی که اثر عشق قبلی هنوز اتقد پررنگ بود برات میرفتی سراغ یکی دیگه 

رفتی و ازدواجم کردی و نالانم هستی 

خب بماند 

روزی چند بار میای اینجا تاپیک میزنی 

یه بارم نمیری تراپی

یه بارم نمیشینی بررسی جدی کنی 

ببینی با خودت چند چندی 

به عنوان یه دوست بهت میگم مشکلت جدیه و باید براش راه حل پیدا کنی .اینجا به جز خراب کردن حالت هیچ اثری ندارع 

نمیخوای قبول کنی هر زندگی بالا و پایین داره و هیچ مردی بی نقص نیست و اتفاقا تو این دوره ی وانفسا ،مردی که خودشو کنترل کنه جواهره.خب بقیه چیکار کنن 

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂

میدونممنم اولش گفتم که شوهرم از نظر اخلاقی عالیه و منکر اخلاقای خوبش و زن دوستیش نمیشمولی چیزای دیگه ...

نمیخوای قبول کنی هیچ کس تو هر زمینه ای ایده آل نیست ؟

این افکار فقط خودتو له میکنن

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂

باشگاه فایده دارههه صدرصدمن دیدم یکی اینقد استخونی بود مثل خلال دوندونرفت باشگاه الان اینقد هیکلیه ا ...

باید مکمل بخوره 

اونم نمیخوره

میگه واسم ضرر داره😑

بردمش متخصص تغذیه بازم جواب نگرفته

خب همسر شما هم که شغلش آزاده دیگه ، شما هم که شغل آزاد دوست داری پس بهش بگو تلاششو بیشتر کنه پیشرقت ...

آخه عزیزم همش دست خودش نیس متاسفانه

این پیش باباش کار میکنه که شریکم داره باباش

برادراشم هستن

حالا درآمدشو راضی ام نمیگم کمه،خیلی آنچنانی نیست ولی اونجور زیاد هم نیست

ولی برادراشم به هر حال دهنشون بازه

عملن وقتی با پسر یه خونواده پرجمعیت ازدواج میکنی که از همشونم خیلی کوچیکتره این دردسرا رو هم داری

منم قبلن شاغل بودم هم قبل فوق خوندنم هم بعدش

ولی شرکتی که کار میکردم ورشکسته شد منم تعدیل شدم