2777
2789

مثلا میگفتم زودتر زايمان کنم راحت شم تو اینستا دیدم که نوشته بود بنده من عجله نکن🥲

بهم میگفتن بچت نمیمونه میمیزه کلی حرفای نا امید کننده که امیدی به دنیا اومدنش نداشته باش خدا هم گف بر حرفایی که میزنن ناراحت نشو..

یا منو ترسوندن و تهدید ب مرگ کردن بچمو خدا هم گفت نترس و غمگین نباش من نجاتت میدم و نمیزارم اتفاقی برا بچت بیوفته :).. همه کارهات دست منه🥺

از آدمای بد خواه ترسیدم خدا هم گف تا وقتی قدرت دست منه حق نداری از کسی بترسی 🥲

از آینده میترسیدم گفت آینده تو دست منه🥲

بارها و بارها حضورش حس کردم ولی بازم بیقرارم نگرانم چرا چون جادو دارم و هی میزنن برام:)  ..

همش به زایمانم فک مکنم به دنیا اومدن بچم سلامتیش 🙂 دعا کنین براش سالم دنیا بیاد بغل بگیرمش خیلی سختی کشیدم تو این هشت ماه 😖دعا کنین این ماهه آخر هم بسلامتی بگذره بخدا خیلی فشار روحی می‌دن بهم 😞 بچمم دختره آخه ب چی دختر حسادت میکنن دختر داشتن حسادت داره جز بدبختی؟ من خودم دوس داشتم پسر باشم بچه پسرم داشته باشم چون سختی زیاد کشیدم و میکشم:) 

دعا کنین دخترم سالم بیاد بغلم بخدا فرق نمیکنه بچه؛بچس برای من 🥺😞ترس آینده منو کشته😑

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکتو قبلا هم دیدم 

من که خیلی برات دعا کردم 

انشالله این ماه رو هم به خوبی و سلامتی میگذرونی عزیزم 

ولی یه سوال این چیزا رو‌ چطوری بهت میگن ؟ 

قبل بارداری هم حضورشون رو حس میکردی؟؟ 

تاپیکتو قبلا هم دیدم من که خیلی برات دعا کردم انشالله این ماه رو هم به خوبی و سلامتی میگذرونی عزیزم ...

اره متاسفانه 😞💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من چند وقته این چیزا رو زیاد میشنوم و حسابی کنجکاو شدم میخوام بدونم چطوری نزدیکت میشن ؟ حس میکنی یا ...

میشنوم با گوش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام توضیح بدی لطفااااااااااااااااااااا

چیو توضیح بدم ؟  میگن بچت نمیمونه میترسم از بچه یا زايمان معلومه جادو شدم وگرنه طبیعی نیس رفتارام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40