2777
2789
عنوان

واقعن دلم میخواد طلاق بگیرم و از دست شوهرم خلاص شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 80 پست

فک کنم بیشتر درگیرخودشیفتگی  ای ... خب با یه خانواده همسطح خودت و یه مردمثل خودت ازدواج کردی چرافکر میکنی باچهره ی معمولی سطح مالی معمولی  خانواده ی معمولی جایگاه اجتماعی معمولی سواد معمولی   باید با یه خانواده ی خیلی  پولدار و معروف و سرشناسی ک پسرشون خیلی خوشگل و قدبلند و ماشین انجنانی و سفرای خارجه و  ... ازدواج میکردی ؟  ب این میگن خودشیفتگی خودتو بپذیر  باخودت کناربیااااا 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

اون موقع حداقل میگفتم از نظر اجتماعی یه پیشرفتی کردممثلن همین دوستم رو که معرفمون بود گاهی میبینم و ...

چی بگم والا عزیزم

منم پدرم کارمند

مادر زن ساده خانه دار

خودم تیزهوشانی و شغل عالی و درامد عالی

الانم خاستگارام پولدارن

به تلاش خودم ربط داره اینده ام

سیس‌ قربانی نمیگیرم 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا عزیزممنم پدرم کارمندمادر زن ساده خانه دارخودم تیزهوشانی و شغل عالی و درامد عالیالانم خاس ...

سرتا پام برند و حسابم پرپول

همشم مال تلاش خودمه

راستی متولد ۶۹ ام هستم

از اون دخترایی ک مستقله و با درامد خودش شیک میپوشه و میچرخه

بابامم سخت گیر و ارتشی

منم اهل تلاش و مبارزه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سرتا پام برند و حسابم پرپولهمشم مال تلاش خودمهراستی متولد ۶۹ ام هستماز اون دخترایی ک مستقله و با درا ...

چقد خوشحال میشم دخترای مستقلی مثل تورو میبینم😭💘

ایشالا موفق باشی تو زندگیت و منم دوست دارم در آینده مثل شما مستقل بشممم

به شوهرت بگو بره باشگاه به خودش برسه

شما هم به خودت دو سه باری برسی عادت میکنی 

وگرنه دوست داری زندگیت به همین روند ادامه پیدا کنه؟ از زندگی لذت ببر چه بدبخت باشی چه خوشبخت مهم نیست تو چه شرایطی هستی 

به نظرم مامان بابات راست میگن ... پسری که به خاطر داف بودن و قیافه بخوادت ، پس فردا یه خوشکل تر و دا ...

خب اولش خوشگلیتو میبینن که مهرت به دلشون میفته و باهات ادامه میدن رابطشونو

قیافه و ظاهرتو نپسندن ادامه نمیدن باهات

مثلن همینایی که دوستم معرفی می کرد همگی متاهلن الان

جونشونم واسه زنشون درمیره

وفادارم هستن

ولی خود زنه هم خوشگل و دافه

یه بنده خدایی رو میشناسیم خیلی خوشکل ، شوهرش هم پولدار و همه چی تموم ... دختره هم تو ناز و نعمت بود ...

مرد بی پولم خیانت می کنه خب

اونا حداقل یه زندگی خوب دارن و خوشبخت تر از زنای دیگه هستن

عزیزم من حیلی خوب درکت میکنم چون دقیقاااا توو شرایط مشابه شمام .سوهر منم اصلا به پول داشتن معتقد نیس ...

آخه لذتی نمیبرم

مثلن شوهرم عید برام گردنبندی که دوست داشتم رو خرید

ولی خب لذتی نمیبرم

چون میگم کجا بندازم؟واسه کی بندازم؟تهش چیه این زندگی؟

بعد به شوهرم میگم بریم فلان رستوران تو الهیه

منو برد

اونجا بیشتر دلم گرفت چون کلی دختر پسرای خوش تیپ و سرحالو دیدم که چقد با هم خوشن

عزیزم فکز میکنم سن شما کم باشه درسته؟ چون واقعا پسرای شیطون تایپ خیلی از دخترای بالغ برای ازدواج نیس ...

۲۷

از همه چی عزیزم

خونوادش خیلی پر جمعیتن و من حمایت خاصی از طرفشون نمیبینم

میریم خونشون سردرد میگیرم از شلوغی

مثلن بچه برادرش میپره رو همسرم موهاشو میکنه

میپره رو من

بچه اون یکی برادرش میاد جیغ میزنه که عمو برام چی خریدی

واقعن حالم خراب میشه

خودشم نه شیطنت داره نه زبون میریزه

منم مرد این مدلی دوست دارم

نه ظاهرش جذابه برام

وضع مالیشم متوسطه

پیش باباش کار میکنه که یه شرکت کوچیک کامپیوتری دارن و البته چند تا شریکن.یعنی اونجور پولدار هم نیستن.البته اگه یه بچه بود خب بهتر میشد،ولی انقد زیادن که...

کارایی ک دوسداری برا چهرت بکنی رو انجام بده ببین حالت بهتر میشه یکم شیطنت هاتو بیشتر کن شاید همسرتم ...

حتی دل و دماغشو ندارم به خودم برسم

شیطنتم ندارم

راستش لذتی نمیبرم بیاد سراغم

چون ما تناسب هیکلی هم نداریم

من از اون درشت تر به نظر میام

شما با همسرتون دوست بودین؟یا سنتی ازدواج کردبن

یه جورایی دوست

زمانی که دانشجو ارشد بودم منو دید و خوشش اومد

آخرای سربازیش بود

چند ماه دیت کردیم

دیدم اخلاقش عالیه و خیلی هوامو داره،اوکی دادم که بیاد خواستگاری بعد پایان خدمتش

فکر کن این مدلی بود که امریه یه شرکت بود،خسته و کوفته میومد دانشگاه دنبال من که من یه موقع نخوام با اتوبوس برگردم و با خوراکی هم میومد نه دست خالی

الان هم منکر اخلاق خوشش نمیشم.خیلی زن دوسته.حتی صداشم بالا نمیبره.

فک کنم بیشتر درگیرخودشیفتگی ای ... خب با یه خانواده همسطح خودت و یه مردمثل خودت ازدواج کردی چرافکر ...

واسه همین میگم باید داف میشدم دیگه

مثلن پسرخاله همون دوستم که اول اومد به من معرفیش کرد بازاری بود،بعدا مادرش بهش دختر همکلاسی دوران دانشگاهشو معرفی کرد که از خونواده معمولی بودن ولی دختره به شدت خوشگل و داف بود،اونو رو هوا زد و الانم خوشبختن.