2777
2789
عنوان

واقعن دلم میخواد طلاق بگیرم و از دست شوهرم خلاص شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 80 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدرام قسمت نیستش

هیچ کسی رو به جز خودت نه میشناسی نه قبول داری نه بهش گوش میدی یکم از خودشیفتگیت کم کن عزیزم 

من دیگه ادامه دادنو جایز نمیبینم 

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂

چرا همه دخترها در توهم و رویا هستن، چرا با هر سطحی خانواده ای ظاهری سوادی جایگاهی فکر میکنند بهترین و خوش پوش ترین و پولدارترین پسر دکتر و مهندس شرکت دار برج دار باید اونو انتخاب کنه؟ به اصل برابري اصلا اعتقاد دارید؟ پس اون مرد معمولی برای کیه؟ هر کس با همتراز خودش از قصه سیندرلا و توهم و خیال بیاید بیرون یک نگاه به اینه کنید ابتدا درضمن دیگه در ازدواج فقط زیبایی کافی نیست الان از هر ده دختر نصفش خوشگله چون مثل سابق نیست عیبی اگر روی چهره بود تا ابد زشت بمونه دماغ بزرگه عمل میکنه چشم افتادس لیپو میکنه لب کوچیکه ژل میزنه خلاصه به مدد پیشرفت علم و امکانات الان دیگ زشت واقعا کمه، شما باید پکیجی از خوبی و کمال باشی تا پکیجی از خوبی و کمال هم تورو بپسنده، شغل سطح بالا و خوب، تحصیلات بالا، خانواده خوب و فرهنگی، قد و قیافه خوب، سطح درآمد خوب. اگر ندارید باید به همسطح خودتون راضی باشید چون خود اونم شمارو بر اساس سطح انتخاب کرده اگر پولدار تر و خوشگل تر بود دختر زیباتر و با سطح بالاتری انتخاب می‌کرد و بهش بله میگفت.