سلام مامانا کسی تاحالا شربت خواب آور ب بچش داده؟!دکتر قبلاً به پسرم دادع بود ولی استفاده نکردم امشب ساعت دوازده و نیم تازه از خواب بیدار شد منم به شدت ویروسی و مریضم یک و نیم سی سی بهش دادم سریع خوابید یکم نگران شدم😕
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب چی بود سرماخوردگی کوریزان دیفن سیتریزین اینا خواب اور هستن
نه شربت اهورا اسلیپ کلا گیاهیه روش نوشته زیر دوسال ندین ولی اینو یک زمان دکتر داده بود بازش نکرده بودم نمیدونم به دخترم داده بود یا به پسرم ولی ازونحایی که تاحالا چندین بار به پسرم دکتر دیفین هیدرامین تجویز کرد و روش نوشته زیر دوسال ندین گفتم شاید اینم یک بارش مشکلی نداشته باشه ولی انتظار نداشتم انقد سریع بخوابع