2777
2789
عنوان

خانمای باردار شمام نگران بچتونید

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 50 پست
ممنونم . خیلی آروم شدم 🥰🥰خودمم همیشه میگم قدیمیا چیکار میکردن بدون سونو

فدات شم ارامش برات بهترین چیزه برات دخترم انشااله دوران بارداری خوبی داشته باشی بسلامتی هم سپری بشه ونی نی خوشگلت بسلامتی در اغوش بگیری  مادر دورت بگردم دخترم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدات شم ارامش برات بهترین چیزه برات دخترم انشااله دوران بارداری خوبی داشته باشی بسلامتی هم سپری بشه ...

ان شاءالله  . واااای  خدا اشک تو چشمم جمع شد 🥹🥹🥹

خیلی این لحن برام غریبه اس هیچکس تا حالا انقد مهربون باهام حرف نزده بود . حالا بی‌زحمت  اگه گوشه ی ذهنتون یادتون اومدم برام دعای مادرانه بکنید

ان شاءالله . واااای خدا اشک تو چشمم جمع شد 🥹🥹🥹خیلی این لحن برام غریبه اس هیچکس تا حالا انقد مهر ...

سلام شبت بخیر دخترم الهی بحق خانم فاطمه زهرا عاقبت بخیر بشی بحق کوچکترین شهید کربلا در کنار خانواده زندگی خوبی داشته باشی دخترم انشااله بچه اینده داری نصیبت بشه بچه ها زود بزرگ میشن سالم صالح  به بهترینا برسن سابه پدر مادر پر از ارامش  داشته باشن دورت بگردم عزیزه دلم شما هم مثل دخترم دعای خیر سر راه زندگیت چشم حتمن اگه پیش خدا قابل باشم دعا گوت هستم فدات شم مادر