2777
2789
عنوان

من تا الان کافه نرفتم😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 53 پست
چرا ؟از یه لحاظ راست میگه ما بریم وسط یه سری تینیجر تابلوییم. والا همه سن پایین سوسول

کی میگع؟؟؟ مگه چند سالتونه ک برید بین تینیجر سوسول افت داره؟

یبار اگه برید متوجه میشی همه سن و سالی هس بعدم شما باید بری کافه ای ک تم خانوادگی داره ن مث بعضی کافه ها ک‌ پاتوق ب خصوص ی سری افراده

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

منم با ۳۲سال سن چندماه پیش با دوستم رفتم

بخاطر محدودیت‌هایی که شوهرعوضیم گذاشته تاحالا پیش نیومده بود و حتی دوست و رفیق ندارم اون دوستمم اون روز اتفاقی دیدم بعد سالها

نه منوجایی می‌بره نه گذاشته جایی برم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤍

🫶😘

خوش بگذره عزیزم استرس نگیر اسمهای عحیب غریب زیاد تو‌منو عست توجه نکن 

بعدم اسکن منو و ثبت سفارش و پرداخت با اقاست تو فقط مهمانی اونجا 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

منم نرفتم به شوهرم میگم بیا بریم میگه اینجا واسه دوست دختر دوست پسراست

برا ما متأهل ها یه کیک خونگی خودمون پز با بساط چایی یا نسکافه و سالاد پیوه تو دل طبیعت بیشتر لذت داره خواهر 

جای یه تیکه کوچیک کیک یه کیک خوشمزه کامل و بزرگ و فلاسک چایی میخوریم    

اولا طرف مقابل اگه رفته باشه که بلده

برو اونجا حالا یا خودشون میگن کجا بشینی یا میتونید یه میز خالی پیدا کنید به تعداد خودتون و حالا یکی دوتا بیشتر صندلی داشتم مهم نیست بشینید اونجا

بعد روی میز یه کیو ارکد هستش که اونم اسکن میکنی 

اگه کیو ارکد نبود براتون منو گذاشتن رو میز و اگه نزاشتن حتما میارن

بعضی وقتا هم در کنار کیو ارکد ازتون میپرسن منو میخاید یا نه که اگه کیو ارکد بود و اسکن کردی میگی نه

بعدش یه سایتی میاد بالا برات و تمامه خوردنی ها اونجاست پولشم اونجاست ، کنارش قیمت زدن منظورمه، بعدش که انتخاب کردید مطمعنا یا میان سر میزتون میپرسن یا میتونی دست تکون بدی تا بیان سفارش بدی یا میری سمت پیشخوان که بستگی داره به جایی که میرید

بعد به طرف میگی چی میخواید و میشینید تا سفارشتون بیاد و میتونی در حین خوردن حرف بزنین و اینا وقتی سفارشتون تموم شد (اختیاریه ولی لطفا یکم لیوان هارو منظم بچینید رو میز و پاشید) اگه میدونستی کجا باید حساب کنی میری اونجا ولی اگه نه از گارسون بپرس کجا حساب کنم؟ بعد میرید سمت پیشخوان و حالا یا تو یا نامزدت حساب میکنید 

و اگه خواستید دنگ بزنین بعدا بزنید به حساب هم 

چون تو نی نی سایت ادما روی واقعی خودشونو نشون میدن بدون هیچ ترسی و هرچی بخوان میپرسن چون کسی نمیشناس ...

عیب نداره گلم فدا سرت هرکس از یه جایی شروع کرده

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

منم نرفتم به شوهرم میگم بیا بریم میگه اینجا واسه دوست دختر دوست پسراست

چه ربطی داره ؟!

کافه های خوب خانوادگی محیطشون 

من که با شوهر و دخترم میریم 

تفریح دیگه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
کی میگع؟؟؟ مگه چند سالتونه ک برید بین تینیجر سوسول افت داره؟یبار اگه برید متوجه میشی همه سن و سالی ه ...

سمت ما چند تا کافه هست چند بار نگاه کردم همه بچه سال غلیون به دست .شوهرم از این فضاها خوشش نمیاد میگه بخوام برم فقط کافه های میدون انقلاب میرم اونحا حداقل دانشجوعن . خودم ۳۷ شوهرم ۴۰ .