2777
2789
عنوان

خانمای باردار شمام نگران بچتونید

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 50 پست
دکتر من بعد هفته 28 دیگه سونو ننوشتبعدش تا آخر سونو و آزمایش داریم؟

یه سونو وزن ک قطعا داری تو هفته ۳۶

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فشار شریان رحمم بالاست برا همین نگرانمدکتر آسپرین دادهسونو 28 هفته هم وزنش خوب بود

خداروشکر ک وزنش خوب بوده🥰 نگران نباش عزیزم انشاالله ک بخیر و سلامتی بگذره این دوران و نی نی و سالم در آغوش بگیری‌...مامان شدن سخته واقعاً

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
پووففف حق داری منم تو حاملگیم خیلی نگران بودم یذره حرکتشکم میشد میگفتم یعنی چیشده کلا بارداری استرس ...

اره والا منم حالا میگمدو هفته دیگه برم سونو خیالم راحت بشه ولی میگم دو باره سر تکون خوردناش همین داستانو دارم

کاملا میفهممت بارداری شرایط سختیه منم الان 6 هفته م همش دلم میخواد جای کسایی باشم که هفته های آخرن م ...

اره منم از اول تا همین الان همین بودم . همش منتظرم وقت سونو بشه الکی الکی ۱۵ هفته رفت لذتی ام‌نبردم . 

منم اینطوری بودم همیشه میرفتم بیمارستان الکی می گفتم مثانه ام عفونت کرده، اونا هم زود ضربان قلب بچه ...

😂😂😂😂عجب چیزی یادم دادی . من یبار به بهونه ی اینکه شوک بهم وارد شده رفتم بیمارستان گفتم صدای قلبشو بشنوم گفت ما ۲۰ هفته به بالا میتونیم 

نه دخترم نگران نباش اون جاش خوبه به فکر خودت باشه دخترم دختره من بار داره این فکرا چی می کنید قدیم ک ...

ممنونم . خیلی آروم شدم 🥰🥰

خودمم همیشه میگم قدیمیا چیکار میکردن بدون سونو 

😂😂😂😂عجب چیزی یادم دادی . من یبار به بهونه ی اینکه شوک بهم وارد شده رفتم بیمارستان گفتم صدای قلبش ...

این ترفند بعدا به کارت میاد، یا دستگاه ضربان بخر 

از روزی که دخترم بدنیا اومد، زندگی منم شروع شد