2777
2789
عنوان

از دست شوهرم خسته شدم میخام واسه همیشه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 8386 بازدید | 200 پست
درست نیست ادم تو این موقعیت از حرصش بخواد لج و لج بازی کنه،،، یعنی بخاطر دوتا پشتی داری قهر میکنی؟؟ ...

مآدرس اوکیه خواهرش و بچهای خواهرو کجای دلم بزارم واسه بچش گوشی گرفته خرج مدرسه بچشو میده میگم شوهرم نرمال نیست مشکل دوتا پشتی نیست مشکل بی تفاوتیش نصبت بمنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نمیدونن قضیه چیه میان نظر میدن یه جفت پشتی تو خونه ندارم بقران مبل واینا ک هیچ چندساله میره بوش ...

معلومه ک همچین ادمی نرمال نیست . اون ک میخاست انقد بچسبه ب خانوادش خب چرا زن گرفت و یکی دیگه رو عذاب داد؟

متنفرم از ادمایی ک انقد میچسبن ب خانوادشون هرچیم میگی گوششون بدهکار نیست . 

بعضیا همچین نقد و نصیحت میکنن انگار روی کوه طلا نشستی ولی دلت نمیاد یه دونشو بدی ب مادرشوهرت

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

جون ب لبم کردن ی جفت کتونی واسه بچه گرفت از ترس واسه بچهای خواهرشم گرفت گوشی واسه خواهرزاده گرفت خود ...

قربونت برم من مقصرت نمیکنم اصلا

بنظرم حتی شوهرت مرد خوبیه که نسبت به مادرش بیتفاوت نیست

چیکار کنه اینم خرج نده ببینه مادرش داره جلو چشمش میمیره؟

توعم یکی میشی که بلد نیس زندگیو جمع کنهطرف خودشو فدا بقیه کردهپسر زن بگیره الویت اول اخرش خانواده خو ...

من میگم اول مادرت بعد من بعد خواهرت ولی این اولویت اخرش منم ۴۰ روز بوشهره ۱۰ روز میاد تهران بخدا شب واسه خواب میاد خونه 

مادرشه برکتش تو زندگی جفتتون میادچقدر فکر بچه گانه ای کردین شما عجیبهپول اشکالی نداره این ۳تاکتاب و ...

بنظرم مشکل اسی خرج کردن شوهرش برا مادرش نیست

مشکل اینه چرا برای زنش خرج نمیکنه

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

ساعت ۸ شب بلیط گرفتم هنوز خونه ام ولی گفتم میخام برم واکنشی نداشت الانم بیمارستانه

بهت حق میدم خیلی سخته پای زندگی کسی وایسی ک پای خواسته های تو نیس اما برا بقیه زمین و زمان رو چنگ میزنه 

اون خواهرش شوهر نداره ک خرج زایمانش و خرید گوشی بچه اش گردن شوهر توعه؟

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

از نوع صحبت کردنت و این کامنتت به من‌همه چیز مشخص عزیزمنیازی به بحث نیست اصلا

زمین گرده صبر کن و ببین. 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من میگم اول مادرت بعد من بعد خواهرت ولی این اولویت اخرش منم ۴۰ روز بوشهره ۱۰ روز میاد تهران بخدا شب ...

میدونم من خودم جنوبم

بوشهر که دما ۵۰ درجس

اونا دوسش ندارن

تو دوسش داری که بهش میگی بچسب به خونه زندگی خودت،گناه داره یکم با فاصله و..کاری کن درست بشه.

توکل برخدا