2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا عکس نمیفرستادم 

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

شاید باورت نشه ۴ سال دوست بودیم

۲ سال اخر رابطمون احساسی بود

عکس نمیخواست ازم😂مثلا میرفتم بیرون خودم عکس میگرفتم میفرستادم که تیپم و ارایشم چطوره همییین

البته اینکه دو روز یبار همو میدیدیم بی تاثیر نبود 

دیگه خیلیم دور میشدیم از هم تماس تصویری اونم‌ ارایش نداشتم اصلا

لایک نکن خواهر منننن  
شاید باورت نشه ۴ سال دوست بودیم۲ سال اخر رابطمون احساسی بودعکس نمیخواست ازم😂مثلا میرفتم بیرون خودم ...

این آشناست خیلی همو دیدیم ولی تا حالا باهاش بیرون نرفتم 

واسه آرزوم یه صلوات میفرستی گل خوشگلم🤍✨️

این آشناست خیلی همو دیدیم ولی تا حالا باهاش بیرون نرفتم

عکس میخواد؟

همسرم نمیخواست میگفت حس میکنم این کارم حس بدی بهت بده هروقت خوشت اومد بفرست 

ولی خودش زود زود عکس میفرستاد برام

لایک نکن خواهر منننن  
تایمر دار

منو شوهرم سال 87 دوست بودیم اونموقع عکس خط قرمز بود و ندادم بهش چون هرکی میداد بعد پس گرفتنش مکافات بود و پسره تهدید به پخش میکرد

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی