2777
2789

تو تاپیک قبلم هست مادرش مشکل قلبی داره باید باطری بزاره چندروزه اسیرش شدیم هیچکدوم بچهاش حاضر نیستن تو هزینه ها کمک کنن همیشه خداهم طلبکارن صب با شوهرم حرفم شد گفتم داری ۳۰۰ م پول بیمارستان بدی آنوقت نمیتونی یه جفت پشتی یا دوتا فرش واسه خونه بگیری گفت من همینم منم بلیط گرفتم واسه شهرستان 

مادرشه برکتش تو زندگی جفتتون میاد

چقدر فکر بچه گانه ای کردین شما عجیبه

پول اشکالی نداره 

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه

۳دقیقه درقیامت

شنود

تقاص 

کفن جیب ندارد

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشه برکتش تو زندگی جفتتون میادچقدر فکر بچه گانه ای کردین شما عجیبهپول اشکالی نداره این ۳تاکتاب و ...

ولم کن تو رو خدا مادر این تنها نیست سه تا بچه دیگه هم داره جور همه رو این کشیده ومیکشه منکه راضی نیستم ایشالا از بیمارستان سالم درنیاد 

اینکه ب شما خرجی نمیده و شما رو ساپورت نمیکنه بله حق دارید شاکی و ناراحت باشید

والا حداقل دوتا فرش واسه من بخر واسه اونا میلیاردی خرج کن مثل سگ جون میکنه تو جنوب خرج اینا میکنه ی مشت نمک ب حرومم هستن

دوستان پیام ایشون رو کامل بخونین بعد نظر بدین . بنده خدا میگه هیچی خرج خودمون نمیکنه ولی خرج مادر و خواهر و بچه های خواهرش میکنه . یکم انصاف داشته باشین ادم اول پولو میاره تو زندگی خودش بعد ب بقیه کمک میکنه .

تازه طبق حرف ایشون بقیه خواهر برادرا هیچ هزینه ای نمیکنن . با توجه ب سابقه ای ک سر دفن و کفن پدرشوهرشونم هم بوده حق داره حرص بخوره . 

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

مادرشه برکتش تو زندگی جفتتون میادچقدر فکر بچه گانه ای کردین شما عجیبهپول اشکالی نداره این ۳تاکتاب و ...

انجام یک حق مباید منجر به ضایع شدن حقوق بقیه بشه وگرنه عذاب داره نه ثواب. باید تعادل رو برقرار کنن و تلاش کنن رضایت خانم شون و بچه ها کسب بشه اسایش اونا هم فراهم باشه