2777
2789
عنوان

از دست شوهرم خسته شدم میخام واسه همیشه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 8386 بازدید | 200 پست
ولی من میگم خدا همچین عروسی قسمت هیچکس نکنه

چرا برعکس نمیگیره

خدا همچین مادر و خواهرشوهری نصیب هیچ کس نکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا برعکس نمیگیرهخدا همچین مادر و خواهرشوهری نصیب هیچ کس نکنه

مگه من‌مادرو خواهر شوهرش دیدم؟ ولی وقتی یه عروس با همچین الفاظی پشت سر خانواده شوهرش حرف میزنه اصلااا قشنگ نیست

حالا هرچقدرم اونا گناهکار باشن

دوستان پیام ایشون رو کامل بخونین بعد نظر بدین . بنده خدا میگه هیچی خرج خودمون نمیکنه ولی خرج مادر و ...

اصلا نمیدونن قضیه چیه میان نظر میدن یه جفت پشتی تو خونه ندارم بقران مبل واینا ک هیچ چندساله میره بوشهر کار میکنه قرار شد یه خونه نقلی بخریم ولی نمیرسه  از ده سالگی داره کار میکنه میده ب اینا خانوادش آدمای ناجورین سر کفن ودفن پدرشوهرم چقدر خرج کرد ی کلمه گفتم اون پسرت کمکی نکرد جرم دادن پای طلاق فرستادن خرج سزارین وبیمارستان خصوصی ابجیش و این داده اونم سه بار من مریض شم نگاه نمیکنه همچین آدمی نرمال نیست 

ولی من میگم خدا همچین عروسی قسمت هیچکس نکنه

ایشون الان عصبیه اومده یه چیزی بگه تخلیه بشه... 

ما هم در جایگاهی نیستیم با دو خط نوشته، حق رو به ایشون بدیم یا همسرش.. 

اما شما دختر آروم! یکم روی خودت کار کن دیگران رو بیشتر درک  و کمتر قضاوت کنی! 

مادرشه برکتش تو زندگی جفتتون میادچقدر فکر بچه گانه ای کردین شما عجیبهپول اشکالی نداره این ۳تاکتاب و ...

من خودم مذهبی هستم مادرشونه درست 

ولی باید هوای خانوادشم داشته باشه

طوری که نه سیخ بسوزه نه کباب افراط گر هستن همسر ایشون

مادرشه برکتش تو زندگی جفتتون میادچقدر فکر بچه گانه ای کردین شما عجیبهپول اشکالی نداره این ۳تاکتاب و ...

کتاب ان سوی مرگ رو‌خوندی تا حالا؟

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿

مگه من‌مادرو خواهر شوهرش دیدم؟ ولی وقتی یه عروس با همچین الفاظی پشت سر خانواده شوهرش حرف میزنه اصلاا ...

چرا به این فکر نمی‌کنید

که چقدر بهش ظلم شده و بی تفاوتی دیده 

که مجبور به حرف زدن این مدلی شده

زن ها همیشه بسازن و آروم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

درست نیست ادم تو این موقعیت از حرصش بخواد لج و لج بازی کنه،،، 

یعنی بخاطر دوتا پشتی داری قهر میکنی؟؟ دیگه مشکلت حل میشه پشتی بگیری؟؟ 

بچه های دیگه اش شاید شمر یا شیطان باشن،،، دلیل نمیشه!!! 

هرکدوم از ماها ببینیم مادرمون احتیاج داره و شوهرمون نمیزاره بهش کمک کنیم از جلوی چشممگن میفته و گوش نمیذیم صدرصد به حرفش

مگه من‌مادرو خواهر شوهرش دیدم؟ ولی وقتی یه عروس با همچین الفاظی پشت سر خانواده شوهرش حرف میزنه اصلاا ...

جون ب لبم کردن ی جفت کتونی واسه بچه گرفت از ترس واسه بچهای خواهرشم گرفت گوشی واسه خواهرزاده گرفت خودش لباس کهنه رفیق میپوشه اینجور بارش آوردن چندروز بیمارستان بودم انگار ارث پدرش طلب داشت زنه دخترش یه ساعت نمیره واسه خدا حرف بزنین حالا من اعصابم بهم ریخته دوکلمه گفتم مقصر شدم

ایشون الان عصبیه اومده یه چیزی بگه تخلیه بشه... ما هم در جایگاهی نیستیم با دو خط نوشته، حق رو به ایش ...

کسی کسی رو قضاوت نکرده

اینجا برای همینه یکی یه چیزی مینویسه بقیه نظرشون میگن

مگه قراره همیشه هرکسی هرچیزی نوشت تاییدش کنیم بگیم حق داری تو راست میگی؟؟؟

کار و حرف اشتباه ، اشتباهه هیچ توجیهی هم نداره

منم کسی رو قضاوت نکردم 

درسته وظیفه ش هست از پدر و مادرش مواظبت و نگهداری کنه ولی دلیلی نداره استارتر هیچ حق و حقوقی نداشته باشه و جایگاهی تو زندگی نداشته 

حرف استارتر این نیست که کمک نکنه به خانوادش حرفش اینه زندگی خودش و همسرش هم براش مهم باشه و در ارجحیت باشه ایشون فقط خسته شده از نادیده گرفتن