2777
2789
عنوان

از دست شوهرم خسته شدم میخام واسه همیشه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 8402 بازدید | 200 پست
ولم کن تو رو خدا مادر این تنها نیست سه تا بچه دیگه هم داره جور همه رو این کشیده ومیکشه منکه راضی نیس ...

سالم در نیاد که پولی که خرج کردین میسوزه

حداقل دعا کن سالم باشه رو پا باشه دیگه کار به‌کار شما نداشته باشه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا بنده خدا شرایطت خیلی سخته شوهرت خسیس هم نیست چون واسه اونا خوب خرج میکنه واست ارزش قائل نیست

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

چه بدموقع یادت اومده مامانش حالش بده چه توقعاتی داری واقعا

توام یه روز مادرشوهر میشی. حالا بقیه بی وفان بهش شوهر توهم بی وفایی کنه؟ 

بری خودت ضرر کردی

درک کن یعنی چی رفتن یعنی چی این وسط پشتی و فرش خواستن

سنت کمه فکرکنم

خدا پشت و پناهت عزیزم

ببین کی قدرتو بدونه … 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

مادرشه برکتش تو زندگی جفتتون میادچقدر فکر بچه گانه ای کردین شما عجیبهپول اشکالی نداره این ۳تاکتاب و ...

کفن جیب نداره کتابه؟

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

اتفاقا نرمالهگناه داره فداکار بارش اوردن

ادمی ک فداکار باشه از خودش میزنه . نه از زن و بچه اش . فداکارای ک فقط برای مادر و خواهرت باشه و زن و بچه ات عذاب بکشن ک فداکاری نیست! خوردن حق زن و بچته !

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

ایشالا یه مادرشوهر مثل مادرشوهر من گیرت بیاد این حرفت یادت بمونه

شاید منظورش این بوده دلش نمیخوادجای همچین عروسی که زجرش میدن باشه 😐

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

حالا همه آدم خوبه شدن

این خانم حق داره اولویت همسرش باشه 

همسرش هم اگر قراره به هرکس هر مقدار کمک کنه با رضایت شریک زندگیش باشه

اگه میخواست برای خانوادش زندگی کنه چرا ازدواج کرده اصلا

اسی اینایی که میگن عروس بدی هستی احتمالا مجردن .

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

کاملا حق با استارتر هست . مگه فقط پدر مادر حق دارند . کسب که زن گرفته وظیفه داره به زن و بچش برسه . اصلا خرج خواهر که وظیفه این آقا نیست . شوهرش حاملش میکنه این باید خرج بیمارستان بده . اسی هر چی بگی حق داری . 

خواهر قشنگم کاملا حق باشماست خیلی سخته شرایط شما اما این اقا درست بشو نیس تا فردا خودتو بزن داد فریاد تو گوشش فرو نمیره الویتش خونوادشن

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

ادمی ک فداکار باشه از خودش میزنه . نه از زن و بچه اش . فداکارای ک فقط برای مادر و خواهرت باشه و زن و ...

مادرش اوکیه من پارتنرم جونشم برا مادرش بده نمیگم نه

ولی خواهرش خودش شوهر داره..

توکل برخدا