تو تاپیک قبلم هست مادرش مشکل قلبی داره باید باطری بزاره چندروزه اسیرش شدیم هیچکدوم بچهاش حاضر نیستن تو هزینه ها کمک کنن همیشه خداهم طلبکارن صب با شوهرم حرفم شد گفتم داری ۳۰۰ م پول بیمارستان بدی آنوقت نمیتونی یه جفت پشتی یا دوتا فرش واسه خونه بگیری گفت من همینم منم بلیط گرفتم واسه شهرستان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای بابا بنده خدا شرایطت خیلی سخته شوهرت خسیس هم نیست چون واسه اونا خوب خرج میکنه واست ارزش قائل نیست
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
تو نمیفهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانهات به بازی گرفتی، درست همانطور که من عروسکهایم را به بازی میگرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک
مادرشه برکتش تو زندگی جفتتون میادچقدر فکر بچه گانه ای کردین شما عجیبهپول اشکالی نداره این ۳تاکتاب و ...
کفن جیب نداره کتابه؟
https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t. 💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)//// چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى کند که براى همان عمل فرشته اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
ادمی ک فداکار باشه از خودش میزنه . نه از زن و بچه اش . فداکارای ک فقط برای مادر و خواهرت باشه و زن و بچه ات عذاب بکشن ک فداکاری نیست! خوردن حق زن و بچته !
کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍
ایشالا یه مادرشوهر مثل مادرشوهر من گیرت بیاد این حرفت یادت بمونه
شاید منظورش این بوده دلش نمیخوادجای همچین عروسی که زجرش میدن باشه 😐
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
کاملا حق با استارتر هست . مگه فقط پدر مادر حق دارند . کسب که زن گرفته وظیفه داره به زن و بچش برسه . اصلا خرج خواهر که وظیفه این آقا نیست . شوهرش حاملش میکنه این باید خرج بیمارستان بده . اسی هر چی بگی حق داری .