2777
2789
عنوان

تو این سن برم مدرسه زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا زن عمو من و زن داییم اتفاقا درس میخونن با دوتا بچه درس بهتره تا دیر نشده شروع کنی به فکر خجا ...

نمیدونم چرا حس میکنم زشته خجالتمیکسم 

در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی 

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید ( VvkVRPFsb ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۳ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

البته مدرسه بزرگسالان کلاس هم برگذار میکنه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
میشه؟

آره چرا نشه 

ولی فکر کنم دروسی که نهایی شدن و دوباره باید امتحان بدین که باید برین مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنین ، بازم از یه مشاور مشورت بگیرین.

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

منم سن تو بودم با اکانت دیگ تاپیک زدم مسخره کردن باعث شد ادامه ندمالان مثل خر پشیمونم حرف بقیه مهم ن ...

یعنی عاشق این رشته ام

آره چرا نشه ولی فکر کنم دروسی که نهایی شدن و دوباره باید امتحان بدین که باید برین مدرسه بزرگسالان ثب ...

خیلی ممنونم چشم