خانم_گل۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 3818 عنوان امپولمو هواگیری نکردم جاش کبود شده درد داره 348 بازدید | 18 پست تو کاغذش نوشته ،واقعا نباید هواگیری کنیم ؟ اخه با هوا تزریق میکنم جاش کبود شده خیلی درد میکنخ 1404/05/17 | 13:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 33390 انسولینه؟ عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 33390 نه انوکسپارین آنوکساپارین که آمپول سرخوده هواگیری هم نمیخوادمدلش دردناکه منم هربارمیزنم تامدتهادرددارم عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون
خانم_گل۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 3818 آنوکساپارین که آمپول سرخوده هواگیری هم نمیخوادمدلش دردناکه منم هربارمیزنم تامدتهادرددارم پس باید همون جور بزنم خیلی بد درد میکنه
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 33390 پس باید همون جور بزنم خیلی بد درد میکنه آره همونجوربزن مدل آمپولش دردناکه پروژسترونم همینه تامدتهاجاش اذیت میکنه جاشوبعداگرم کن بهترمیشه عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون
خانم_گل۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 3818 آره همونجوربزن مدل آمپولش دردناکه پروژسترونم همینه تامدتهاجاش اذیت میکنه جاشوبعداگرم کن بهترمیشه مرسی عزیزم پس طبیعیه همه جام کبود شده از درد نه میتونم بشینم نه دراز بکشم خدا خودش رحمش بیاد نتیجه بگیرم
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 33390 مرسی عزیزم پس طبیعیه همه جام کبود شده از درد نه میتونم بشینم نه دراز بکشم خدا خودش رحمش بیاد نتیجه ب ... آره طبیعیه انشااله جواب بگیرین میتونم بپرسم براچی میزنی؟ عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون
خانم_گل۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 3818 آره طبیعیه انشااله جواب بگیرین میتونم بپرسم براچی میزنی؟ مرسی قربونت ، ای یو ای انجام دادم برا اون نوشته دکتر
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 33390 مرسی قربونت ، ای یو ای انجام دادم برا اون نوشته دکتر انشااله محرم سال دیگه بچت بغلت باشه استرس نداشته باش درست میشه کبودی ودرداین آمپولم طبیعیه نگران نباش عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون
خانم_گل۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 3818 انشااله محرم سال دیگه بچت بغلت باشه استرس نداشته باش درست میشه کبودی ودرداین آمپولم طبیعیه نگران نبا ... انشاالله به حق شیش ماهه امام حسین 😭😭😭
ترنم82_2 عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 3180 با گزارش الکی شما تاپیک من ترکید هیچوقت نمیبخشمتوناون خرفارو ی کاربر توهمین سایت بهم رد ک اونایی میرن کربلارو فوش داد اما شما منو قضاوت کردین
خانم_گل۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 3818 با گزارش الکی شما تاپیک من ترکید هیچوقت نمیبخشمتوناون خرفارو ی کاربر توهمین سایت بهم رد ک اونایی میر ... شما حرف های بدی زدید اسم الت اوردید واقعا خجالت اوره حتی اگه حرف های کس دیگه ای هم بود دوباره تکرار کردنش درست نبود
ترنم82_2 عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 3180 شما حرف های بدی زدید اسم الت اوردید واقعا خجالت اوره حتی اگه حرف های کس دیگه ای هم بود دوباره تکرار ... بازم داری قضاوتم میکنی اون خرفارو کپی کرده بودم یه کاربر دیگ بهم زده بود خدا شاهدهروزتون خوش