2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه انوکسپارین

آنوکساپارین که آمپول سرخوده هواگیری هم نمیخوادمدلش دردناکه منم هربارمیزنم تامدتهادرددارم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

پس باید همون جور بزنم خیلی بد درد میکنه

آره همونجوربزن مدل آمپولش دردناکه پروژسترونم همینه تامدتهاجاش اذیت میکنه جاشوبعداگرم کن بهترمیشه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

آره همونجوربزن مدل آمپولش دردناکه پروژسترونم همینه تامدتهاجاش اذیت میکنه جاشوبعداگرم کن بهترمیشه

مرسی عزیزم پس طبیعیه همه جام کبود شده از درد نه میتونم بشینم نه دراز بکشم خدا خودش رحمش بیاد نتیجه بگیرم

مرسی عزیزم پس طبیعیه همه جام کبود شده از درد نه میتونم بشینم نه دراز بکشم خدا خودش رحمش بیاد نتیجه ب ...

آره طبیعیه انشااله جواب بگیرین میتونم بپرسم براچی میزنی؟

مرسی قربونت ، ای یو ای انجام دادم برا اون نوشته دکتر

انشااله محرم سال دیگه بچت بغلت باشه استرس نداشته باش درست میشه کبودی ودرداین آمپولم طبیعیه نگران نباش

با گزارش الکی شما تاپیک من ترکید هیچوقت نمیبخشمتوناون خرفارو ی کاربر توهمین سایت بهم رد ک اونایی میر ...

شما حرف های بدی زدید اسم الت اوردید واقعا خجالت اوره حتی اگه حرف های کس دیگه ای هم بود دوباره تکرار کردنش درست نبود 

شما حرف های بدی زدید اسم الت اوردید واقعا خجالت اوره حتی اگه حرف های کس دیگه ای هم بود دوباره تکرار ...

بازم داری قضاوتم میکنی اون خرفارو کپی کرده بودم یه کاربر دیگ بهم زده بود 

خدا شاهده

روزتون خوش