2777
2789
عنوان

چرا خانوادم این جوری می گن 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 94 پست
همه مثل هم نیستن پسر خاله من رفت سربازی اومد قبلش با یکی دوست بود عاشق دختره بود بعدش باهم ازدواج کر ...

عزیزم تو داری خودتو گول میزنی هرچقدرم ما بگیم فایده نداره باشه صبر کن تا سی همه خاستگاراتم رد کن اونموقع متوجه میشی

می گه اون موقع راحت تر می تونم بابام راضی کنم بعدم دارن یک خونه می سازن می گه تا اون موقع تموم میشه ...

از من به تو نصیحت به حرف هیییییچ پسری اعتماد کامل نکن تو زندگیت هیچوقت. متاسفانه ما دخترا عاشق که میشیم عقل و منطقم از دست میدیم و خام حرفای قشنگ میشیم😑

من موردای اینجوری دور و برم خییییلی دیدم وقتی پدرش مخالفه در اینده هم شرایطی که باعث مخالفتشه تغییر نمیکنه و همینه اوضاع. بعدم تو میتونی تک و تنها بری یه شهر دیگه بین خانواده ای که مخالف تو هستن؟

اگر خودت عجله نداری و مشکلی نداری ۲ سال صبر کن اما وابسته ش نباش که اگر به هر دلیلی بعد دو سال هم نیومد جلو پسره اسیب ببینی و افسردگی بگیری و کل زندگیت و نذار پای اون پسر لاقل برو چندتا مهارت یاد بکیر و به فکر رشد و زندگی خودت هم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من به تو نصیحت به حرف هیییییچ پسری اعتماد کامل نکن تو زندگیت هیچوقت. متاسفانه ما دخترا عاشق که می ...

کار از وابستگی گذشته تموم شده 

نه من با مامانش صحبت کردم هم کلی تلفنی هم کلی تصويری هم باهم همش چت می کنیم با باباش هم تصویری حرف زدم کل خانوادش می شناسم کل خانوادش من و می شناسن 

کار از وابستگی گذشته تموم شده نه من با مامانش صحبت کردم هم کلی تلفنی هم کلی تصويری هم باهم همش چت می ...

در کنار ۲ سال انتظارت حتما حتما یه مهارتی مثل یکی از شاخه های ارایشگری یا حرفه ورزشی چیزی یاد بگیر برای اینده ت. امیدوارم که به عشقت برسی و زندگی خوب و طولانی و شیرینی باهم داشته باشید عزیزم

ممنون عزیزم برام دعا کن به عشقم برسم باهم ازدواج کنیم خانواده ها دست از مخالفت بردارن همه چیز اون جو ...

عزیزم دعا میکنم هرچی خیر و وصلاحته پیش بیاد... من عاشق همسرسابقم بودم میگفتم خدایا حتما این بشه، ولی دوسه سال بعدش آرزو میکردم کاش هیچوقت باهاش ازدواج نمیکردم... فقط از خدا بخواه هرچی صلاحته بشه

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

قبل از اینکه عاشق بشم یکی اومد خوب بود دو جلسه اومد بعد به خاطر بیماریم نیومدن بعد از اون چندتا اومد ...

اصلا این کار رو نکن اگر کسی که دوستش داری از بقیه خاستگارهات بالاتره و مطمئن هستی که میاد خاستگاریت وتمام شرایط خانوادات میپذیره ایرادی نداره به پاش بمونی ولی اگر اینجوری نیست با عقل و منطقت جلو برو خودت از همه مهمتری یادت باشه شما هیچ تعهدی نصبت به عشقت نداری ولی در قبال خودت صد در صد مسئولی و زندگی خوب حق تو هستش از میان خاستگارانت اونکه شرایطش به سلیقه شما میخوره رو حتما قبول کن وعشق و خدا به دلت میندازه

اصلا این کار رو نکن اگر کسی که دوستش داری از بقیه خاستگارهات بالاتره و مطمئن هستی که میاد خاستگاریت ...

از نظر در آمد و خونه و شغل و خانواده بالا تر نیست ولی از نظر اخلاق و رفتار دقیقا همونی که من می خوام حالم باهاش خوبه همیشه مرد زندگیم دوس داشتم این جوری باشه 

چرا بابا من بیشتری ها خوب عالی پولدار شغل های بالا اصلا یکی بگم شغلش این قدر معروف هست همه می شناسن ...

اشتباه نکن

هیچوقت هیچوقت هیچوقت 

همیشه کسیو انتخاب کن که دوستت داره نه کسی که تو دوستش داری 

متاسفانه باید بگم عشق و علاقه ، تفاهم و خوشبختی نمیاره عزیزدلم 

این اشتباهو نکن 

شرایطو نگاه کن هرکی خوب بود به همون اوکی بده 

عشق و علاقه و این چیزا همش کشکه بخدا خودت پشیمون میشی 

علاقه یک طرفه سم رابطه اس 

اگه اون شخص هم دوستت داشت خودش میومد جلو میگرفتت

الان ممکنه چهارتا بچه سال یا نهاااایت دوتا خووووش شانس پیشونی طلایی بیان بگن نه پای عشق بمون 

ولی ضرر میکنی بدجوری ام ضرر میکنی 

دیدم که میگم 

عشق تهش دوسال خیلی داغ بمونه بعد سرد میشع

اونموقع چشمت باز میشه میگی ای دل غافل 

نه خونه دارم نه آرامش نه آسایش

چقدر از خودم و خواسته هام گذشتم و چقدرم هیچکس قدر نمیدونه و فکر کرده وظیفمه 

وقتی به خودت میای که دیگه خیلی دیر شده

یکم خودخواه باش

به خودت اهمیت بده و اصلا از حق خودت نگذر 

تا خودت بع خودت ارزش ندی هیچکس بهت ارزش نمیده عزیزم 

خوب رو حرفام فکر کن و دوسه بار متنمو بخون 

اونوقت میبینی خلاصه زندگی ۹۹ درصد اطرافیانمون دقیقا همین اشتباهه