2777
2789
عنوان

چرا خانوادم این جوری می گن 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 94 پست
باید بگم اصلا شرایطش بهت نمیخوره بچگانه فکر نکن ازت کوچکتره شهر دیگس شرایط ازدواجم نداره 😐😐😐تازه ...

نمی تونم غیر از این کس دیگه ای رد کنارم تصور کنم😔

قصدمون از اول ازواج بود از اول هم گفت برم سربازی میام الان 1 سال و 5 ماه باهم هستیم 

آره از اول به قصد ازدواج باهم وارد رابطه شدیم باباش مخالفت هست خودش می گه برم سربازی بعدش بیام

من اطلاعی از رابطه شما و اخلاق پارتنرت ندارم اما یکی از همکلاسیای من مث شما به خاطر عشقش همه خواستگاراشو رد کرد و پای رلش موند که ۲ سال بره سربازی و بعد پسره گفت بذار کار پیدا کنم پول جمع کنم و .... خلاصه که بعد چندسال که دختره پای پسره موند و پسره اوضاعش خوب شد این پسر بهش خیانت کرد و رفت با یه دختر دیگه و دوستمو ول کرد و این دختر موند و کلی موردای خوب که رد کرده و افسردگی گرفت. من نمیگم به رلت شک کن و حرفاشو باور نکن اما بگو بیادجلو با خانواده ش در حد یه نشون باهم بکنید بعدش بره سربازی و تا بعدش که باهم عقد میخواید بکنید. دختر مثل پسر نیس که موقعیت خوب همیشه براش باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اطلاعی از رابطه شما و اخلاق پارتنرت ندارم اما یکی از همکلاسیای من مث شما به خاطر عشقش همه خواستگا ...

اصلا شرایطشون بهم نمبخوره پسره بچس خانوادشم مخالفن یه شهر دیگست😐😐😐😐

من اطلاعی از رابطه شما و اخلاق پارتنرت ندارم اما یکی از همکلاسیای من مث شما به خاطر عشقش همه خواستگا ...

چی بگم باباش مخالفت سر سخت شده چندین بار به خاطر من با باباش دعواش شده از باباش کتک خورده نمی دونم والا می که تا نرم سربازی نمیام 

نه من فقط دیپلم دارم شغل ندارم ادامه تحصيل هم ندادم ولی همه می گن چون خشگلی تو این سن خاستگار زیاد د ...

فقط خوشگلی ملاک نیست 

ببین من چهره م خیلی خوبه ، خوشگلم ولی قبلا که سنم کم بود خواستگارای کمی داشتم مثلا هر سال یه دونه 

از وقتی استخدام رسمی شدم هر هفته خواستگار برام اومد 

چی بگم باباش مخالفت سر سخت شده چندین بار به خاطر من با باباش دعواش شده از باباش کتک خورده نمی دونم و ...

مطمئنی از سربازی برگشت پدرش قراره راضی بشه؟! 

من پسر داییم با یه دختری ۷ سال دوست بود و همه مون دختره رو میشناختیم و حتی حلقه دست میکردن هردو اما داییم مخالف سرسخت ازدواجشون بود و در نهایت هم پسرداییم سر همین با دختره کات کرد و رفت اون دختری که پدرش میگفت و گرفت. اون پسر الان بچه س و سنش واقعا کمه و نمیشه به حرفای یه پسر تو این سن و سال اعتماد کرد اصلا چه برسه به عشقش و ممکنه یکم بزرگ تر بشه و عقلش برسه کلا نظرش عوض بشه

مطمئنی از سربازی برگشت پدرش قراره راضی بشه؟! من پسر داییم با یه دختری ۷ سال دوست بود و همه مون دختره ...

دقیقا همشون همینن دوست من ۵سال با یکی دوست بود پسره رفت سربازی اومد یکی دیگرو گرفت....

فقط خوشگلی ملاک نیست ببین من چهره م خیلی خوبه ، خوشگلم ولی قبلا که سنم کم بود خواستگارای کمی داشتم م ...

منم الان همینم هر هفته یک خاستگار همه هم خوب و پولدار بعضی ها با یک شغل های معروف که بگم می شناسین ولی خو من به خاطر عشقم رد می کنم هر کدوم به یک بهانه ای 

مطمئنی از سربازی برگشت پدرش قراره راضی بشه؟! من پسر داییم با یه دختری ۷ سال دوست بود و همه مون دختره ...

می گه اون موقع راحت تر می تونم بابام راضی کنم بعدم دارن یک خونه می سازن می گه تا اون موقع تموم میشه خونه دار هم می شم راحت تره کار 

دقیقا همشون همینن دوست من ۵سال با یکی دوست بود پسره رفت سربازی اومد یکی دیگرو گرفت....

همه مثل هم نیستن پسر خاله من رفت سربازی اومد قبلش با یکی دوست بود عاشق دختره بود بعدش باهم ازدواج کردن