2777
2789
عنوان

چرا خانوادم این جوری می گن 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 94 پست
خب دیر نشده که هنوز ببین خواستگاری که از همه لحاظ خوبه رو سریع رد نکن روش فکر کن ولی دیر هم نشده نگر ...

قبل از اینکه عاشق بشم یکی اومد خوب بود دو جلسه اومد بعد به خاطر بیماریم نیومدن بعد از اون چندتا اومد که خوب نبود بعدش عاشق شدم حالا همه رو به خاطر عشقم به یک بهونه ای رد می کنم بعضی هاشون هم واقعا خوب هستن ها من بهونه میارم رد می کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراایشون پا پیش نمیذارن؟؟

باباش مخالف هست بعدم می گه برم سربازی بیام بعد میام 

بعدم 2 سال از من کوچک‌تر هست و شهری زندگی می کنه که 15 ساعت تا شهر من راه هست خانوادم گفتن به شهر دیگه نمیدیم ولی من می خوام این آقا پسر اومد اسرار کنم هرکاری کنم بشه 

چه بیماری داری عزیزم ؟ اونکه عاشقشی میاد خواستگاریت یا نه؟

بیماری صرع (تشنج) ولی درمان شده و کنترل شده هست فقط یک قرص مصرف می کنم همین مثل بقیه دارم زندگیم می کنم مشکلی نیست 

اگه باباش دست از مخالفت برداره آره ولی باباش مخالفت کرده به خاطر همین بیماری من 

بعدم می گه برم سربازی بعدش بیام 

اصلا اینطوری نیست اکه تحصیلکرده و شاغل باشی اتفاقا سن بره بالا خواستگارای بهتری هم میاد من خودم ۳۶ س ...

نه من فقط دیپلم دارم شغل ندارم ادامه تحصيل هم ندادم ولی همه می گن چون خشگلی تو این سن خاستگار زیاد داری 

بیماری صرع (تشنج) ولی درمان شده و کنترل شده هست فقط یک قرص مصرف می کنم همین مثل بقیه دارم زندگیم می ...

الهی هرچی خیر وصلاحته پیش بیاد عزیزم، اگه قسمتته همین آقا بشه اگرنه یکی بهترش 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

منم همینم از شانس من خواستگار خوبم نیست که ادم دلش بخواد روش فکر کنهاصلا در حد شان و شخصیت و موقعیت ...

چرا بابا من بیشتری ها خوب عالی پولدار شغل های بالا اصلا یکی بگم شغلش این قدر معروف هست همه می شناسن ولی من عاشق شدم و به خاطر عشقم همه رو به یک بهانه ای رد می کنم 

منم خیلی دیدم که اقایون بالای ۳۵ سال حتی تمایل دارن با دخترای زیر ۲۵ سال ازدواج کننعزیزم مطمئنی عشقت ...

آره از اول به قصد ازدواج باهم وارد رابطه شدیم باباش مخالفت هست خودش می گه برم سربازی بعدش بیام 

الهی هرچی خیر وصلاحته پیش بیاد عزیزم، اگه قسمتته همین آقا بشه اگرنه یکی بهترش

ممنون عزیزم برام دعا کن به عشقم برسم باهم ازدواج کنیم خانواده ها دست از مخالفت بردارن همه چیز اون جوری که ما می خوایم پیش بره 

باباش مخالف هست بعدم می گه برم سربازی بیام بعد میام بعدم 2 سال از من کوچک‌تر هست و شهری زندگی می کنه ...

باید بگم اصلا شرایطش بهت نمیخوره بچگانه فکر نکن ازت کوچکتره شهر دیگس شرایط ازدواجم نداره 😐😐😐تازه میخاد بره سربازی بخاطر این همرو رد میکنی؟!تازه پدرشم مخالفه😂