خب دیر نشده که هنوز ببین خواستگاری که از همه لحاظ خوبه رو سریع رد نکن روش فکر کن ولی دیر هم نشده نگر ...
قبل از اینکه عاشق بشم یکی اومد خوب بود دو جلسه اومد بعد به خاطر بیماریم نیومدن بعد از اون چندتا اومد که خوب نبود بعدش عاشق شدم حالا همه رو به خاطر عشقم به یک بهونه ای رد می کنم بعضی هاشون هم واقعا خوب هستن ها من بهونه میارم رد می کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باباش مخالف هست بعدم می گه برم سربازی بیام بعد میام
بعدم 2 سال از من کوچکتر هست و شهری زندگی می کنه که 15 ساعت تا شهر من راه هست خانوادم گفتن به شهر دیگه نمیدیم ولی من می خوام این آقا پسر اومد اسرار کنم هرکاری کنم بشه
منم همینم از شانس من خواستگار خوبم نیست که ادم دلش بخواد روش فکر کنهاصلا در حد شان و شخصیت و موقعیت ...
چرا بابا من بیشتری ها خوب عالی پولدار شغل های بالا اصلا یکی بگم شغلش این قدر معروف هست همه می شناسن ولی من عاشق شدم و به خاطر عشقم همه رو به یک بهانه ای رد می کنم