2777
2789
عنوان

چرا خانوادم این جوری می گن 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 94 پست
اشتباه میکنی همه رو رد میکنی به یکی دونفری که بیشتر به معیارات نزدیکن شانس بده شاید خوشت اومد حق با ...

تا قبل از این که عاشق بشم یکی اومد خوب بود دو جلسه اومد بعد به خاطر بیماریم نیومدن بعد از اون چندتا اومد که خوب نبود بعدش عاشق شدم حالا همه رو به خاطر عشقم به یک بهونه ای رد می کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از اینکه عاشق بشم یکی بود خوب بود 2 جلسه اومدن بعد به خاطر بیماری که من دارم گفتن نه و رفتن بعد ...

چه بیماری داری عزیزم ؟ اونکه عاشقشی میاد خواستگاریت یا نه؟ 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

من خودمم مجردم اما متاسفانا این حقیقت جامعه س که الان حتی اقایون سن بالا هم تمایل دارن با دخترای سن ...

آره یک خاستگار دیروز زنگ زد 10 سال تفاوت سنی داشت باهام 

من قبل از اینکه عاشق بشم یکی اومد خوب بود دو جلسه اومد بعد به خاطر بیماریم نیومدن بعد از اون چندتا اومد که خوب نبود بعدش عاشق شدم حالا همه رو به خاطر عشقم رد می کنم به بهانه های مختلف 

اینجا ایرانه نمیگن هنوز ۲۴ سالشه بچست دنیال ارزو و زندگی خودش باشع فعلاچندنفر که کمسن ترن ازدواج کرد ...

محله کوچیک چیه تو شهر بزرگ هستیم دیروز به مامانم گفتم نگران نباش نمی ترشم بو ترشام بلند نمی شه رو دستت نمی مونم 

اصلا اینطوری نیست 

اکه تحصیلکرده و شاغل باشی اتفاقا سن بره بالا خواستگارای بهتری هم میاد 

من خودم ۳۶ سالمه تحصیلات خوبی دادم استخدام رسمی ام خواستگار زیاد برام میاد حتی خواستگارای کوچیکتر از خودم با شغل های خیلی خوب

خانواده من برعکس خانواده توان بی دلیل رد میکنن میگن وقت داری😂

خوبه خوش به حالت من از ازدواج کردن و تشکیل خانواده بدم نمیاد ولی خو این حرف هاشون هم آدم رو ناراحت می کنه 

محله کوچیک چیه تو شهر بزرگ هستیم دیروز به مامانم گفتم نگران نباش نمی ترشم بو ترشام بلند نمی شه رو دس ...

منم همینم 

از شانس من خواستگار خوبم نیست که ادم دلش بخواد روش فکر کنه

اصلا در حد شان و شخصیت و موقعیت خانواده ما نیستن😑😑😑

بیا راه بده خونه از نزدیک ببین خوشت نیومد بگو ن

مامانم به همشون که زنگ می زنن می گه عکس بفرستن عکس این آقا پسر رو مامانش فرستاد دیدیم از سنش هم بیشتر بهش می خورد خیلی بیشتر 

عزیزم زمان طلایی خاستگار خوب همین موقع است هر چی سنت بره بالا گزینه های مناسب ازدواج میکنن ومحبوری ب ...

قبل از اینکه عاشق بشم یکی اومد خوب بود دو جلسه اومد بعد به خاطر بیماریم نیومدن بعد از اون چندتا اومد که خوب نبود بعدش عاشق شدم حالا همه رو به خاطر عشقم به یک بهونه ای رد می کنم بعضی هاشون هم واقعا خوب هستن ها من بهونه میارم رد می کنم 

آره یک خاستگار دیروز زنگ زد 10 سال تفاوت سنی داشت باهام من قبل از اینکه عاشق بشم یکی اومد خوب بود دو ...

منم خیلی دیدم که اقایون بالای ۳۵ سال حتی تمایل دارن با دخترای زیر ۲۵ سال ازدواج کنن

عزیزم مطمئنی عشقت هم به پات میمونه و دو روز دیگه ولت نمیکنه؟؟ متاسفانه پسرا مثل دخترا وابسته نیستن و ممکنه دو سال دیگه که براش تکراری شده بذاره بره با یه دختر جدید و تو بمونی و موقعیت های خوبی که از دست دادی. اگر قصد پارتنرت جدیه بگو بیاد جلو و با خانواده ت حرف بزنه اگرم نه که پای هیچ پسری نمون چون بعدا خودت اسیب میبینی و من خیلی موارد اینجوری دور و برم دیدم.