2777
2789
عنوان

چرا خانوادم این جوری می گن 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 94 پست
باباش مخالف شدید هست خودش هم می گه برم سربازی بعدش بیام تا اون موقع می تونم راحت تر خانوادم راضی کنم

اصلا اصلا با کسی ازدواج نکن که خانواده اش راضی نیستن قطع به یقین اونا نمیذارن بهم برسین یا اگر هم برسین انقدر اذیتتون میکنن تا اب خوش از گلتون پایین نره تازه پسره دو سال هم میخواد بره سربازی و دو سه سال هم دنبال کا  بره و دو سه سال جور کردن خونه و پول عروسی تو پیر شدی اصلا شاید نظرت عوض شد شاید تو این مدت نظر اون عوض شد نکن دختر به بخت خودت لگد نزن خودت و از همه بیشتر. دوست داشته باش و برای خوشبختی خودت با عقلت تصمیم بگیر از این پسر شوهر مناسب در نمیاد .چطور تا حالا سربازی نرفته بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اصلا با کسی ازدواج نکن که خانواده اش راضی نیستن قطع به یقین اونا نمیذارن بهم برسین یا اگر هم بر ...

دانشگاه میره یک ماه دیگه دانشگاهش تموم میشه آخرین امتحانش رو میده 

شغل و خونه و ماشین داره 

به خاطر عقاید متفاوت دوتا خانواده گفتیم اگه بهم رسیدیم عروسی نگیریم فقط برای اینکه تو دلمون نمونه لباس به پوشیم عکس و فیلم بگیریم به جاش بریم مسافرت یا پولش بزاریم وسایل بهتر بگیریم برای خونه