من چقدر احمق بودم چرا همونجا که اون پیامهارو دیدم تو گوشیش به اون طرف داده بود پرتش نکردم از خونمون بیرون و همه چیو تموم نکردم!! چرا گداشتم چندماه دیگه رفت و امد کنه تو خونمون،به خالم بخواد چشم داشته باشه خیلی احمق بودم نامزدم یعنی نامزد سابقم هم شغل اداری داشت هم یه کارگاه داشت قبل عقدمون دیدم پیج کارگاه ک دست نامزدم بود کارگاه مربوط به لوازم کالای خواب وپارچه اینا داشتن خودشو به عنوان دختر جا زده بود واسه تعامل یا ارتباط با فروشنده ها به حرکات لوس و زن طور بدنش شک کردم ولی انگار کور شده بودم اگر یذره چشمامو باز میکردم الان اینطوری اسیر طلاق و دادگاه نمیشدم!دیدید با یکی تموم میکنی یه مدت بعد ک میگذره فک میکمی همه چی یادت رفته دوباره همه چی تازه میشه ؟؟دقیقا تو اون دورانم
اینکه گفتم به خالم چشم داشته من یه خاله مجرد دارم ک خیلی خودمونیو پاک،این نامزد سابق من بعد یه مسافرت دست جمعی ک رفته بودیم یهو برداشته بود به خالم زده بود تو تلگرام سلام عشقم چطوری!خالمم گفته بود اقا فلانی من خاله فلانیم اشتباه زدی بعد عدر خواهی کرده بوده نامزدم،یعنی کور بوده نامزدم نه اسمو دیده نه صفحه چتو،نمیدونم چطوری میشه هم چین چیزی ...دروغ گوی پست