2777
2789
عنوان

طلاق دوران نامزدی و خیانت

189 بازدید | 10 پست

من چقدر احمق بودم چرا همونجا که اون پیامهارو دیدم تو گوشیش به اون طرف داده بود پرتش نکردم از خونمون بیرون و همه چیو تموم نکردم!! چرا گداشتم چندماه دیگه رفت و امد کنه تو خونمون،به خالم بخواد چشم داشته باشه خیلی احمق بودم نامزدم یعنی نامزد سابقم هم شغل اداری داشت هم یه کارگاه داشت قبل عقدمون دیدم پیج کارگاه ک دست نامزدم بود کارگاه مربوط به لوازم کالای خواب وپارچه  اینا داشتن خودشو به عنوان دختر جا زده بود واسه تعامل یا ارتباط با فروشنده ها به حرکات لوس و زن طور بدنش شک کردم ولی انگار کور شده بودم اگر یذره چشمامو باز میکردم الان اینطوری اسیر طلاق و دادگاه نمیشدم!دیدید با یکی تموم میکنی یه مدت بعد ک میگذره فک میکمی همه چی یادت رفته دوباره همه چی تازه میشه ؟؟دقیقا تو اون دورانم

اینکه گفتم به خالم چشم داشته من یه خاله مجرد دارم ک خیلی خودمونیو پاک،این نامزد سابق من بعد یه مسافرت دست جمعی ک رفته بودیم یهو برداشته بود به خالم زده بود تو تلگرام سلام عشقم چطوری!خالمم گفته بود اقا فلانی من خاله فلانیم اشتباه زدی بعد عدر خواهی کرده بوده نامزدم،یعنی کور بوده نامزدم نه اسمو دیده نه صفحه چتو،نمیدونم چطوری میشه هم چین چیزی ...دروغ گوی پست

حرکات لوس و زن طور بودنش ینی چی

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بالاخره گرایشش چیه

خودش چیه زنه یا مرد

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

ادامشم بگو

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

حرکات لوس و زن طور بودنش ینی چی

مثلا من خودم خیلی شیطونم مثلا چندبار شوخی دستی کردم یا اروم بهش مثلا ضربه میزدم یهو با اینکه ریشو هیکل و ظاهرش مردونه بود شبیه اوا خواهرا واکنش نشون میداد،این اخری از قصد اومدم امتحانش کنم رو تختم طاق باز خوابیده بود از قصد شروع کردم به قلقلک دادانش خدا شاهده یهو مثل سگ رو دیدی قلقلک میدی شکمشو باهاش بازی میکنی چطوری میخوابه دستاشو چطوری میگیره؟؟دیدم این مرد گنده من دارم قلقلکش میدم دستاشوو مچشو خم کرده گرفته بالا یه حالت لوسی دقیقا عین همون حالت سگ گونه ک بهت گفتم اصلا یادش میفتم چندشم میشه 

ادامشم بگو

هیچی دیگه مشکلات دیگه داشت پرخاشگری اینا ک کلا دارم طلاق میگیرم،ولی مثلا به اون پسر تر.نس دیدم یه ساعت بعد اینک به من شب بخیر گفته تو اوج عشق و عاشقی که بیس چهاری خونه ی ما بود و من میگفتم این عاشقترینه به اون پسر تر.نس پیام داده بود عشقم ترخدا ببخشید نمیتونم زیاد بهت برسم تو ک میدونی سرم شلوغه تو ک میدونی روم زومن ترخدا جواب بده 

مثلا من خودم خیلی شیطونم مثلا چندبار شوخی دستی کردم یا اروم بهش مثلا ضربه میزدم یهو با اینکه ریشو هی ...

اه اه منم تصورش کردم چندشم شد

چ خوب ک داری جدا میشی

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

چه عوضی خب

ادامشم بگو 

هیچی دیگه مشکلات دیگه داشت پرخاشگری اینا ک کلا دارم طلاق میگیرم،ولی مثلا به اون پسر تر.نس دیدم یه ساعت بعد اینک به من شب بخیر گفته تو اوج عشق و عاشقی که بیس چهاری خونه ی ما بود و من میگفتم این عاشقترینه به اون پسر تر.نس پیام داده بود عشقم ترخدا ببخشید نمیتونم زیاد بهت برسم تو ک میدونی سرم شلوغه تو ک میدونی روم زومن ترخدا جواب بده،بعد گریه میکرد دیده بود پیامارو فهمیدم میگفتش ک اخه اصلا دختر نیست پسره طرف،یعنی میگفت من خیانت نکردم چون اون طرف دختر نیست 😭😭